VICHY NORMADERM GÜNDÜZ VE GECE KREMİ - YAĞLI VE GÖZENEKLİ CİLT NEMLENDİRME***

8/10/2012 01:00:00 ÖS


Ne demiştim ben '' yaz demek az makyaj yoğun  cilt bakımı demek '' dimi? Ee o zaman sözümde durayım ve biraz bakımsal mevzulardan bahsedeyim. 
Hani ŞURADA ve ŞURADA Vichy Normaderm ürünlerinden bahsetmiştim. Sıra geldi gece ve gündüz kremlerine.. Temizledik sıkılaştırdık, cildimiz yağlı diye kremlemiyor muyuz, tabii ki kremleyeceğiz.


Gündüz kremi olan beyaz... Sabah uykudan uyandığınızda cildin gece yağını temizleme jeliyle alıp yerine nem bırakmak adına hemen ardından kullanıyorum ki cildim kendini kuru sanıp daha da yağ salgılamasın diye... Kremle birlikte 7 gün sonunda gözle görür fark iddiası var ama ben bu kadar sevecen olamayacağım çünkü bir kremi ancak cilt 1 aydan önce kabul etmez. Alışma süresi mutlaka 1 aydır.

Gece kremi ise yeşil.. Yatmadan önce toniğin ardından uygulanıyor. Kremden ziyade serum gibi kıvamı var. Ben esas dengeleyicinin gece kremi olduğunu ve sayesinde cildimde durgunlaşma olduğunu hissediyorum.

Sonuç olarak cildiniz yağlı/karma bile olsa dengelemek adına kremsiz kalmayın. Hangi kremi kullanalım derseniz benim hem fiyat hem performans anlamında ulaşılabilir olarak önereceğim bir seri Vichy Normaderm.

Gündüz kremine BURADAN gece kremine BURADAN ulaşabilirsiniz..

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)