YENİ KEŞİF *** JETREND.COM İLE ŞÖHRETLİ ALIŞVERİŞİN KEYFİNE VARIN! ***

8/29/2012 10:30:00 ÖÖ

Huu huuuuuw!

Haftanın tam ortasından herkese merhaba ve günaydınlar :)

Bugün size şans eseri keşfettiğim site jetrend.com ile tanıştırmak istedim. Online alışverişin artık neredeyse birebir almanın dahi önüne geçtiği dönemler olduğundan size keşif yazıları hazırlamayı çok seviyorum. Sizinde dönüşlerinizden gözlemlediğim kadarıyla sizde yeni alışveriş siteleri keşfetmeyi, kurcalamayı seviyorsunuz!


Şimdi, jetrend.com diğerlerinden farkı ne sorusu aklınızda eminim belirdi. Şöyle bir farkı var site içinde sizi ünlü isimler karşılıyor ve reyonları beraber geziyorsunuz. Bildiğiniz bir alışveriş merkezi düşünün, alanında uzman ünlü isimlerle sizin ilgi alanınıza girecek ürün ve kampanyaları onları yorumlarıyla inceliyorsunuz! Ünlü rehber isimler arasında ise Murat Bozok,Sinem Güven, Başak Dizer Fransez, Tanem Sivar, Burcu Çetinkaya, Tan Sağtürk yer alıyor.
Şahane değil mi?


jetrend.com 'un ayrıca oyuncu bir tarafı da var. Mesela kullandıkça, alışveriş yaparken ve arkadaşlarınızı davet ettiğinizde puanlarınız ve statü rozetleriniz oluyor. Bu puanlar ise ilerleyen dönemlerde size sürpriz bir çok imkan sunacakmış. Sadece zamanla birikmesi gerekiyor, bu nedenle ilk üyelerden olmak önemli. Misal Eylül ayı boyunca en çok puan toplayana Ferre Milano Çanta  hediye edilecekmiş :)





Site içinde zaman zaman büyük indirimlerle büyük firmaların kampanyaları olduğu gibi sürekli devam eden Ferre, Galliano, Trussardi, Custo, Imperial, Ferre Milano çanta ve Paciotti dünya markaları var. Üstelik limitsiz süreli olan bu markalar mağaza etiket fiyatının çoğu zaman %70 kadar indirimiyle satılıyor! İşin kötü tarafı da aynı elbiseyi Harvey Nichols 'ta 1/4 fiyatına bulabilir, saçlarınızı yolabilirsiniz :)




jetrend.com Türkiye’deki online perakendecilik sektörüne kesinlikle yeni bir soluk getirecek.  Mutlaka takip edilmeli! Girin karıştırın, ünlülerinizi seçin, keyifli alışverişe başlayın!
Tıklamadan nasıl bilmezsin, değil mi?
Üstelik Eylül ayı için erken üyelikle verilecek Ferre Milano çanta kazanma şansını hele hiç kaçırma!!!


Bunlar da İlginizi Çekebilir

12 YORUM

  1. nimo zibilyon tane blog takip ediyorsun bi beni takip etmiyorsun kuzum izleyicin olarak buruldum :) benim neyim eksik dedim , dur bunu bi nimoya söyliyim dedim.
    http://yildizlimakyaj.blogspot.com/


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ana ne ayıp etmişim hemen hemeeeeen takibe aldım :)

      Sil
  2. eneeee hakikaten almış ;)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. pek güzel şeyler varmış gerçekten bayıldım :)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli güzel şeyler oluyor anlık kampanyalarada var sürekliler olduğu gibi :)

      Sil
  4. Bende isterim bende banane banane,,:)): yeniyim henüz ama ihtiyacım var..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne istiyorsun canım çanta mıı? Eee siteye ol üye şansını dene kim bilir sana çıkmayacağını? ;)

      Sil
  5. yine güzel bir keşif yapmışsın nimocum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siteyi rastgele buldum bende çok keyif aldım, zaten bana online alışveriş deme ohoo en önde koşarım :D

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)