ZAMAN TÜNELİ *** KISA KISA BU ARALAR BEN NELER YAPTIM ***

8/15/2012 03:30:00 ÖS


Bu ara ben neler yaptım neler ettim karman çorman oldu aaa dostlar. 
Biliyorsunuz bir uçtan bir uca bir şehir değişikliği yapıp sonrasında aynı hızda ev yerleştirmek ardından ramazan rehaveti, spor, çeyiz yat uyu kalk derken günler öyle geliyor geçiyor. Askeriminde son 1 ayı inşallah sağlıkla evine, bana dönecek :)

Pek çok şey var anlatılacak bana dair ama kayıtlara geçenler az. Mesela en güzel olanından başlayayım 10 yıl sonra ilkokul arkadaşımla bir araya geldik. İlkokulu Giresun' da okudum ben ve bu nedenle aynı zamanda oraları da ziyarete gitmiş oldum :) Yıllar yıllar geçmiş aradan düşünün konuşacak anlatılacak öyle şey birikmiş ki...





Buralar çok güzel canlarım. Yani nasıl tarif edilir bilmiyorum ama misal canın sıkkın çık sahile, çek temiz havayı miiis gibi ne can sıkıntısı ne dert ne tasa. Az yükseklere çıkıyorsun hemen oksijen çarpıyor :)))
Giresun'a gittiğimizde bir çok yere gittik gezdik lakin lakk lak yapmaktan doğru düzgün fotoğraf çekmemişiz. Bu elimizdekilerde son saatler içinde '' eneeeeağh! Hiç fotoğrafımız yok ya! '' diyerek çekildi :)




Arkamdaki manzaraya bakın, heh işte onun iki katı güzelliğinde benim gördüğüm taraf. Boşuna mı diyorum insan burada dert sahibi olmaz, tek başına bile gel, söyle çayını/kahveni kendinle yüzleş, hayallere dal vs...

Sonrasında bu hafta içinde iki güzel paket aldım :) 
Biri DBMS KOZMETİK Derya' nın düzenlediği çekilişin 5 talihlisinden 4. olarak ben çıkmışım. Hiiiç çekiliş insanı değilimdir ancak bir çekiliş çok şartlı olmaz ve beni heyecanlandırırsa kırk yılın başı katılırım. Ona da şans ya işte tutmuş, 4. kazanan olmuşum , mihi ^_^ Cicilerimde şöyle....



Hepiciği ne tatlı öyle, leopar şal favorim oldu. Pin up bandı yapıyorum onunla harika oluyor, bir ara nasıl olduğunu yazarım ;) Teşekkürler DBMS KOZMETİK :)

Asıl göstermek / anlatmak istediğim bir olay var. İyi kalpler hani artık çok az ya, bulmuşken sıkı sıkı sarılmalı... Kına gecem için elimde craft dönemlerimden kalma dolu dolu yapma çiçeklerim olunca almak yerine yapmaya karar verdim. Eylül başı ev, eşya vs koşuşturmacası başlayacağı için su süreçte onları yaptım yaptım bir daha yapmama imkan yoktu. Twitterdan haykırdım benim içim kim Eminönüne gider taç iskeleti alır diye, sevgili Ayçam sizlerin pekcokseyhakkindahersey olarak bildiği hemen ben giderim dedi. Ayol ben ne bileyim kızın evi taaa karşıdaymış. Sen kalk oralardan git Eminönüne taçları al yetmez gibi birde beni duygulan not ile hediye gönder.
Olacak iş mi? Olmuş işte :)



Şu en alttaki en renkli en gösterişli olan bileklik Aycamın bana yaptığı o kadar fedakarlığa rağmen ekstra hediyesi imiş. Oysaki koşturması bile en güzeli idi ama ... Tekrar buradan çooook ama çoook teşekkür etmek istedim, doyamıyorum etmelere :D
Dediğim gibi güzel insan, karşılıksız iş yapan insan az. Bulduğunuz yerde sıkı sıkı sarılın onlara. Zaman kötü!


Benden bu aralar bu kadar sizde ne var ne yok canlar? :)


Bunlar da İlginizi Çekebilir

20 YORUM

  1. Birçok yere gittim ama Karadeniz'i hiç görmedim, çok merak ediyorum. Orada yaşayan veya tatile giden herkes çok farklı bir havası olduğunu söylüyor, belki birgün ben de görmeye giderim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen ki her yere giden gezici insan buraya gelmediğine şuan şooook oldum! nasıl ya, nasıl kaçırırsın karadenizi? Burası bambaşka. geldiğinde öyle günü birlik değil ama keşfetmeye gelirsen anlamı var .

      Sil
  2. yavrum benım ne guzel seyler yapılacak o taçlarla kım bılır.. cok az kaldı sevdıcegın gelıyor bak ne guzel..o olunca yanında, ne dert kalır ne de keder :)
    o en son fotograf ne kadar guzel olmus oyle..cok begendım..
    giresun resımlerı de cok guzel..ah ahh yıllar ne cabuk gecıyor..nımom..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kına kızlarıma taç yapıcam kuzucum işte hazır almaktansa el emeği olsun istedim :)

      Canım benim sevdiceğim bi gelse de az şu düğün stresine girsem zerre yok vallahi sanki herşey aynı gibi kehkeh :) Çok teşekkürler canıım benim :)

      Sil
  3. Bizde bildigin gibi nimocan işte. :))Ayrıca sende bı guzellık var anlayamadım gıttı baktım hep resımlere nazar degmesin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok özledim merve kuzu seni, sizi hoof! :( <3

      Çirkin miydim yahu aşkolsun ihihihi :)) Havadan sudan yayla kızı olmaya geldim :D
      Osenin güzelliğin şekerim .)

      Sil
  4. Ah canim benim ya, okurken duygulandim gozlerim doldu cidden.. Sen bu kadar iyi olmasan insanlar senin icin kosturur mu ugrasir mi? Hepsi senin iyiliginden:) Sevgi dolu sicacik kalbin cevrendekileri de mutlu ediyo:) Senin icin bir seyler yapmak o kadar mutlu etti ki beni, kosa kosa gittim. Sen hep boyle kal canim Nimo'm benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin bana yaptığın şeye ne demeli ya!
      Aldığın duanın, kalbimden geçen güzelliğin ederi değeri yok. Altı üstü bir taç diye bakıp yorumlayabilirler ama öyle değil işte...
      hala çok minnettarım ayaklarına yüreğine sağlık :)

      Bu arada bilekliği de pek sevdim kolumdan hiç çıkarmam artık ameliyatla alırsınız, mucks =)

      Sil
  5. Nimo faklısın,sıcaksın,sempatiksin gerçekten inanarak söylüyorum bunu,tanımıyorum sizi ama çok yakından tanıyormuşum gibi hissediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyyh ^_^
      Tamam günlük dopingimi de aldım uçarım, hoplar zıplarım artık kehkehh :D
      Benim için şu söylediğin çok öenmli en nefret ettiğim şeyidr bir blog yazarının araya mesafe ve ulaşılmazlık koyması. Adama kimsin olum sen demezler mi? ben öylelelrine diyorum mesela .D

      Çok teşekkür ederim betülcüm, öperim!

      Sil
  6. cerenim güle güle kullan canım helal hoş olsun :) Ordu da benim içinde gez sen anladın öpüyorum seni kib :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayende canım çok teşekkür ediyorum :) Gel beraber gezelim ayol :))

      Sil
  7. Alttaki en renkli olanı değil de diğer bileklikleri nerden aldın pek güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  8. karadeniz yaramış sana ceren abla :)) benimde babamın tayini çıktı :/ türkiyede karadeniz hariç heryeri gezdik , orayıda görmek isterdim :) sen çook güzel bi gelin olacaksın bence , çok farklı ve çok içten , samimsinn :)) iyiki uğramışımda kalmışım blogunda! :) çook öptüm :*

    YanıtlaSil
  9. ben trabzonluyum 13 yaşında çıktım memleketten ama havası yeşili huzuru bile başkadır evlilik içinde o sakinlikte hazırlanmanız en iyisi güzel günler ve anılar biriktirmeniz dileğiyle..

    YanıtlaSil
  10. karadenizi hep merak etmişimdir, manzaradan da belli zaten ne kadar güzel olduğu ;) ve cerencim şunu söylemek istiyorum ki ne kadar şanslısın ne kadar güzel bir insansın ve bu işi ne kadar doğru yapıyorsun ki senin için fedakarlık yapacak güzel insanlar dolu etrafın ;) sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Canımm benim...
    Oraların havası sana yaramış.Fotoğraflara bakıyorum mutlusun yüzüne bir sakinlik gelmiş ferahlamıssın ne güzel.Şahane bir gelin olacaksın zaten çünkilim gözlerimle gördümmm! :) Ayçada ne yardımsever bir kız ki hiç lafını etmeden almış gerçekten böyle arkadaşlıklar bulmak çok zor.Sende çok şanslı bir kızsın bunu unutma.öpücüüüük:)

    YanıtlaSil
  12. Ceren abla valla sana karadeniz havası yaramış zaten güzeldin bir de pespembe yanakların olmus

    YanıtlaSil
  13. turuncu t-shirt'ünde ki broşa bayıldım.. kendi tasarımın mı?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)