HER GÜNE BİR OJE *** CND / DARK RUBY - BU KIŞ HER YER BORDO ***

9/10/2012 10:30:00 ÖÖ


Herkese mutlu bir hafta diliyorum. Sendromu az bir Pazartesi, rejime başlayanlar için bol sabır, yeni kararlar alanlar için ise irade... Dün itibariyle rejime başlayan ben ( evet yine ) dedim ki '' Pazartesi rejime başlama Pazardan başla yiyiosa evde poğaçalar, kurabiyeler cirit atarken'' dedim ve yaptım.. İnşallah azimle devam ederi, epey sıkı bir listem var.

Neyse..

Gelelim günün ojesine. Bugün yine yapmış olduğum kozmetikpro.com alışverişlerinden CND Dark Ruby bu kışın bomba gibi gelen trend rengi bordo /vişne çürüğü tonlarda ojesi var ;)


2 katta müthiş parlak, deri görümlü bir bordo. Ben tek kat sürmek istedim gerçek rengini alt tonunu görün diye... Kesinlikle bu kış tırnaklarımda sıkça kullanacağım ojelerden biri olacak CND Dark Ruby!
Hafif vişne, biraz morumsu alt tonu ile diğer mevcut bordo ojelerimden ayrılan özelliklerinden biri. Diğeri ise 2 gün geçse bile hala bu kadar parlak.




Tek katta bile bu opaklığı veren ojenin 2 kat halini hayal edin. Üzerinde kesinlikle bir top coat kullanmadım. Ojenin kendi formülü hem kremsi hem parlak. Bu yıl her yerde bordo görecekken kesinlikle CND Dark Ruby almanızı öneriyorum. gerçekten çok başarılı kıvam, yoğunluk, parlaklık, renk, dayanıklılık, hızlı kuruma 10 üzerinden 10! İncelemek isterseniz BURADAN ve tüm Pronail salonlarından ulaşabilirsiniz.

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. Canım alt tonu ne kadar güzel öyle. bazı bordolar tek katta böyle pembemsi kırmızımsı duruyo hiç sevmiyorum. Ama buna bayıldım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen onlar işte koyu kırmızı oluyor bence, bordonun için şarabi, mürdümsü bir morluk olmalı ;) Mutlaka almalısın canım favori rengin oluacak ;)

      Sil
  2. ayyy çok güzel yaa :):) Tesadüf bu hafta benim blogumdada bordo var :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pişti olduk şekercim ama bu aylar ve sonraki aylarda sanırım zaten her yer bordo olacak :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)