HER GÜNE BİR OJE *** CND / EFEKT SCARLET SHIMMER ***

9/13/2012 10:30:00 ÖÖ

Günaydın Perşembe ! :)
Günaydınlar hanımlar varsa tek tük beyler ;)

Bugün CND ojelerin ayılıp bayıldım Efekt ojelerinden biri olan, bir anda ojeyi '' hokus pokus'' ile başkalaştıran Scarlet Shimmer yazmak istedim :)

 BURADA yazdığım Cnd Dark Ruby bordoyu hatırlıyorsunuz dimi, işte o ojenin üzerine Cnd Scarlet Shimmer uygulayınca bahsettiğim hokus pokus ile değişiyor. Bu değişimi tam görün diye yüzük tırnağıma sadece noktalar şeklinde uyguladım...


Cnd ojelerin tüm zemin ojeleri bu şekilde tek başına değil birlikte bir oje ile kullandığınızda onu bambaşka bir havaya sokuyor. Alt rengi ve efektin kendi rengine göre değişim yaratıyor. Bilmeyen hatta BU ve ayrıca ŞU yazıma ışınlanıp diğer efect örnekleri görebilirler....


Bu rengi siyah ve pembe ile denemeyi düşünüyorum en yakın zamanda hatta birde yeşil.. Eminim ortaya çok daha farklı yansıma ve renkler çıkacaktır. 

Tüm Cnd efekt ojelere BURADAN ulaşabilir hatta özellikle Scarlet Shimmer ulaşmak isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz. Tüm Cnd ojeler dünyada satılan en sağlıklı oje olarak biliniyor bu nedenle hamilelerin doktorlar tarafından kullanılması izin verilen tek ojelerdir!

Benim en sevdiklerimden oldu bile Scarlet Shimmer, siz nasıl buldunuz? :)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. canım doğrusu hokus pokus olacak yalnız hatalı yazmışsın

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)