HER GÜNE BİR OJE *** JESSICA / KIRMIZI TONLARLA OMBRE MANİKÜR ***

9/03/2012 10:30:00 ÖÖ

Yeni bir hafta, yeni başlangıçlar, tüm güzellikleri size sunsun efenim... Üstelik Eylül ayını karşıladık hafta sonu, benim bu aydan beklentim hep çok yüksekti malum Eylülde askerim teskere alacaktı ve geldi çattı. Son 12 gün :)

Günün ojesinde bu defa çoğul eki kullanacağım ve günün ojelerinde ilk kez yazacağım avrupada satış rekorları kıran Jessica olacak. Neler mi var, kırmızı ve tonları 4 ayrı renk oje ile ombre manikür yaptım ...





 Kırmızı oje sevenlerdenseniz şayet kesinlikle bayılacağınız bir seri bu. Bu yaz oldukça ombre manikür kullanmış fakat bir türlü blogta yer verememiştim bu sayede bu trendi de yazmış oldum :)

Peki neler var?

Zehirsiz, hızlı kuruma özelliğine sahip düğünler için mutlaka önereceğim duru beyaz Wedding Gown ,



Tırnakları özel formülü ile sarartmayan, tatlı nar çiçeği Happy Endings ,



Kırmızı oje severler bayıla bayıla kullanacağı Classic Beauty ,




Gece kadar gizemli, bir o kadarda parlak mürdüm tonlu Midnight Affair ,



Jessica ojeler için genel olarak söyleyebileceğim ilk şey kokusuz olmaları, sürerken kafa yapmıyor yani, rahatça üst üste 5 kişiye oje sürebilirsiz. Mesela hızlı kuruyan seriden aldığım oje ise sahiden şıııp diye kurudu. Tüm tırnaklarıma uygulama yapıp tekrar yazacağım. Fakat diğer ojelerde kısa sürede kuruyor. hepsi gayet opak, kısa tırnaklarınız varsa tek kat yeterli olacaktır ama ben uzun tırnak kullandığımdan 2 kat sürdüm.


 Jessica ojeler kendi içinde ayrılıyor mesela zehirsiz, sarartmayan, alerjik, hızlı kuruyan şeklinde. ve renk kartelası çook geniş, simli, holografic, kremsi, metalik olanlar... 44 ülkede insanların beğenisine sunulan, Madonna, Demi More, Jessica Alba gibi bir çok ünlünün tercihi olan JESSICA ojeleri bence sizde çok seveceksiniz. BURADAN TIKLAYIP tüm ürünleri inceleyebilirsiniz :)

Sizin favoriniz hangisi oldu?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Ben bunu söylemekten hiç sıkılmıcam ''Çok yakışmıs Nimoooo'' .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim <3

      Ojeler güzel gerçekten :) benle alakası yok bide senin güzel göörüşün :9 Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. jessica'nın purple burst'u denemelisin harika ! internetteki görsellerinden çok daha farklı bi rengi var gerçekte, benim favorim =)

    YanıtlaSil
  3. çok güzel görünüyor tırnakların

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)