KOZMOTREND.COM KUTUMDAN NE ÇIKTI ? ***

9/11/2012 01:30:00 ÖS


Hanii hani ŞURADA kutumdan ne çıkacak tahminleri yapmıştınız, ee artık kutudan ne çıktı açıklama vakti ;)

 


Parfüm diyenler kimlerdiiiiiiiiiii? :)

Sevgilimin yıllardır vazgeçilmezidir Hugo Boss Bottled. Eee malum çeyiz hazırlığından damat sandığı diye bir gerçek var, ıvır zıvırın yanı sıra parfüm en önemlisi idi. Piyasada, internet sitelerin, parfümericilerde çok araştırdım. Yine daha önceki yazımda çekincelerim var demiştim a işte tam da buydu. piyasa fiyatları 100 ml için 190 ila 210 arası iken kozmotrend.com 'da 128 TL olunca gözlerim fal taşı gibi açıldı ve müşteri temsilcilerini aradım. Parfüm satışları çok az karla, direkt firmadan alıp sattıklarını ve herhangi bir sorunda değiştireceklerini zaten barkodla, fatura ile geldiğini görünce anlayacağımı söyleyip, beni ikna ettiler. Zaten ISO 9001 kalite belgesi, Türkiye'nin her yerinden alan kodu çevirmeden canlı destek alabilme imkanı, geri iade garantisi, güvenli ödeme ayrıcalıklarıyla güvenilirlik konusunda şüphem kalmadı.

Ürün elime geçtiğinde faturalı, korumalı jelatin ile orijinal kutu ve barkod ve bandrol kontrolü yapınca gönül rahatlığı ile tekrar kutusuna koyup çeyiz sandığıma yerleştirdim. Hatta onların hazırladığı çeyiz sandığına konacak parfümü de kozmotrend.com 'dan almasını söyleyeceğim çünkü dışarıdaki fiyatlar ile arasında %30 % 50' ye varan fark var! Eee uygun orijinali varken neden fazla para ödeyelim enayi gibi :) Eğer aranızda Hugo Boss Bottled kullanan varsa BURADAN yada diğer tüm bayan/erkek parfümlerini BURADAN inceleyip gözünüz kapalı satın alabilirsiniz.
Eklemeden edemeyeceğim bir konu daha var müşteri temsilcilerine '' neden bu fiyatlar'' diye sorduğum konuşmamızda bana hangi parfümü isterseniz getirtebiliriz teklifinde bile bulundular. Paketim ise 3 gün içinde elimde idi daha ne isterim. Artık sanırım bundan sonra parfümlerimizi ailecek kozmotrend.com 'dan alırız :)
Sizin de aklınıza takılan sorular olursa 444 29 66 dan ulaşıp aklınıza takılanları öğrenebilirsiniz...

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. Benim herifim de çok sever bunu oyş <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa :) Sevilmeyecek gibi değil ama canıım bende çook severim :)

      Sil
  2. Cok iyiymis cidden yalniz. Az daha siksa yari fiyatina verecekmis:)

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha ne güzel yorum o öyle! Evet evet neredeyse yarı fiyatı az kalmıoş yarı fiyat olmasına çok haklısın. Kesinlikle artık başka yerden parfüm almam !

      Sil
  3. gule gule kullansın sevdıcek :D

    YanıtlaSil
  4. bayılırımmm
    kendime aldığım bir parfümdür
    o şekerli kokusu nedeniyle hep unisex olması gerektiğini düşündüğüm bir parfüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooooff dimi ya bende arada sıkıp sıkıp bileğime mest olurdum!

      Sil
  5. Merve Yazıcı25 Ekim 2012 17:53

    iğrenç bir site ürünüm eksik geldi neymiş efendim stokta yokmuş arkadaş ararsın dersin ki yok başka bir ürün istermisiniz diye yok müşteri memnuniyeti sıfır paramı iade etmişler ama neye yarar istediğim ürün gelmedikten sonra bir de ürün ulaşmadan mesaj geliyor da deniliyordu mesaj mesaj hak getire neyse demem o ki bir internet alışveriş tutkunu olarak bu site sınıfta kaldı !

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)