KURU TOPUK VE KÜTİKÜL SORUNU OLANLAR İÇİN PROLINC ÖNERİ ***

9/12/2012 01:00:00 ÖS

 Özellikle yaz günlerde sandalet, parmak arası terlik giymekten ve çorapsızlıktan topuklar kuruyor ve mutlak bakım istiyor. Bi kere işin ucunu kaçırınca toparlamak üstelik çok zor oluyor. Taşınma sürecinde bırakın ayaklarımı saçımı tarayacak vakti bulamayınca bu 3-4 haftalık süreçte zaten kuru olan ayaklarım kupkuru sert bir hal almıştı. Tanaçan kozmetik şirketini artık hepimiz biliyoruz, onların sattığı markalara gözüm kapalı güveniyorum. Sadece China Glaze ojeler değil bir çok şey var kendilerinde, bunlardan biri de Prolinc Callus Eliminator seri yani nasır giderici. Nasır tedavisinde kullanılmıyor ama deri sertleşmesi sorununa verilen genel isim olduğundan onunda ismi böyle olmuş.


 Hem ayak hemden tırnak için iki farklı ürün görseli var yukarıda, ilk gördüğünüz topuk ikincisi tırnak etleri, kütikülleri için... Yıllardır kullandığım ürüne mucize derken Cuticle Eliminator kısa sürede tek seferde tırnak etlerimi hokuz pokuzla yok edince çok şaştım. Öyle ki düşünün maniküre verilen para yok, hijyen sıkıntısı yok! Evde tertemiz kısa sürede çok sağlıklı ellere kavuşmanızı sağlıyor...

Benim bu iki ürünü gözüm kapalı almamı sağlayan videoyu paylaşıp bitirmek istiyorum, lütfen izleyin. Gördükleriniz neyse aynen öyle sonuçlar veriyor, şaka gibi. 10 dk için topuk sertlikleriniz / çatlaklarınızdan, 45 saniyede ise tırnak etlerinizden kurtulmanız mümkün. Nasıl mı gelin görün,

Her iki ürüne de BURADAN ulaşıp satın alabilirsiniz. Ben mesela denemek amaçlı, deneme boyu olan 30 ml almıştım fakat biter bitmez her iki ürününde tam boyunu alırım. Resmen el ayak bakımı kurtarıcım oldular ;)
Var mı aranızda kullanan ?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Ya yazlik acik ayakkabilar ayaklari mahvediyor. Eskiden (gencken:() sorun kislari duzeliyordu ama artik hucre yenilenmesi yavasladi:( hemen alip deniyorum canim, tesekkurler:)

    www.colorante-bea.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. buna hakikaten ihtiyacım vardı nimom sağoll :)

    YanıtlaSil
  3. Nimocum gerçekten çok faydalı bir bilgi oldu benim için de:)
    Çok sağol şekerim, hemen sipariş vericem.

    YanıtlaSil
  4. nımom sen önermeyeydin hayatta almazdım ama gel gör ki sen öneriyorsan vardır bildiğin :)

    YanıtlaSil
  5. Ben de veriyorum sipariiiiş, teşekkürler nimo :)

    YanıtlaSil
  6. etkisi kaç gün sürüyor bilgi verebilir misiniz bayanlar?

    YanıtlaSil
  7. Topuk icin olani kullaniyorum 15 gunde bir yaparsaniz topuklariniz pamuk gibi oluyor.siddetle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)