NİMO EVLİLİK TELAŞINDA ** ÇEYİZDE NELER VAR? CUSHION DESIGN TASARIM YASTIKLAR ***

9/03/2012 01:00:00 ÖS


Beni sıkça takip edenler ciddi anlamda abartısız bir '' yastık manyağı '' olduğumu bilirler. Günün birinde bir alışveriş sitesinde görüp aşık olduğum Cushion Design yastıklarından bir kublecik göstermek istiyorum :)



Cushion Design  yastıkların en büyük farkı adetli üretilmesi. yani koleksiyonlar bir süre sonra bitiyor. benim evimdeki objeler kimsede olmasın diyorsanız bu desenlere bayılacaksınız... Şimdilik 5 ayrı koleksiyon var.. mesela bunlardan biri pek romantik olan TYPOGRAPHY. Eğer sizin ve eşinizin baş harfleri A & G içlerinden biriyse aşk köşesi oluşturabilirsiniz mesela ;)


Belki de dekorasyonda hayvan motifleri kullanmayı seviyorsunuz. Ben mesela evde filin uğur şans getirdiğine inananlardanım ve salon için LUCKY ANIMALS seriden bir tane kaptım :)



Cushion Design baktığınızda aslında pop art parçaları daha fazla görebilirsiniz ama dekorasyon için hiç ottoman tarzı bir şeyim olmadığını fark edince diğer 3 yastığı ise OTTOMANS dan seçtim. yeşil ve morun birlikteliğini çok sevdiğim için bu sefer tercihim o renklerden oldu.







Zaman zaman online alışveriş sitelerinde oluyorlar. Ama yine hiiç beklemem hemen alayım derseniz ŞURADA siteleri var. Gördüğünüz üzere yastıklar boş, 40 x 40 cm boyutları evde kendim aldığım silikonlarla doldurmayı düşünüyorum. beceriniz olmasa bile doldurtulabilir yada dolu olarak alabilirsiniz.




Ve şunu da ekleyerek bitireyim yazımı yastıkların kumaş cinsini tam çözemedim ama sanırım özel bir şey, kalın uzun süre kesinlikle aşınmayacak cinsten. yani verilen paraya değer hanımlar, ben elime aldığımda hiç hayal kırıklığı yaşamadım. Eğer Facebook sayfalarından ( tıık tık ) takip ederseniz %30 a varan indirimlerini kaçırmamış olursunuz ;)

Nicedir çeyiz yazısı yazmıyordum yahu ne özlemişim. Çok seviyorum sizinle evlilik telaşımı paylaşmayı yahu ^_^

Eee söyleyin bakalım en çok hangisini beğendiniiiiz, benim gibi yastık sapıkları ilk hangisini alacak? ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. nimo bunlar cok guzel :)
    bayıldım byldım:D
    yahu bence ceyzın gozderınden olacak ıyı gunerde kullan sevgıler

    YanıtlaSil
  2. çok güzeller güzel günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  3. Yine yeniden öldüm yastıklarına hayırlı uğurlu olsun

    YanıtlaSil
  4. Çok güzellerrrrr
    Bayıldım, Bit- tim diyebilirim. Güle güle kullan
    Hepsi çok güzel ya kıskandımm

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)