BİRAZ DEDİKODU *** JUSTİN TIMBERLAKE VE JESSICA BIEL DÜĞÜN ***

10/29/2012 03:30:00 ÖS

Şunun şurasında düğünüme 11 güncük kalmışken aklıma hinlik getirenler utansın...

5 yıllık birlikteliğin ardından dünya evine giren Justin Timberlake ve Jessica Biel düğün fotoğraflarını OK dergisine 300 bin dolara satmış! İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre 6 buçuk milyon dolara mal olan düğüne yaklaşık 100 kişinin davete katıldığı söyleniyormuş. Törene sadece aile üyelerini ve yakın arkadaşlarını davet eden çift, düğünün büyük bir gizlilik içinde yapılmasına özen göstermiş. Davetlilerin uçakla gelişi, otobüslerle otele yerleştirilmeleri ve otelde konaklamaları dahi çift tarafından titizlikle organize edilmiş. Davetlilerin bütün masraflarını karşılamışlar.

Eee pek tabii Justin Timberlake ve Jessica Biel düğün fotoğraflarını sattığını öğrenince benimde aklımda simşekler çaktı. 

-  '' Hayatım Justin Timberlake ve Jessica Biel evlendi ya düğün fotoğraflarını bir dergiye 300 bin dolara satmışlar. Masraflar çıkmıştır yahu, neyi nasıl yapalım diye düşünüyoruz, ee bizde satsak ya? ''
-  '' Haa... O_o Kime satıcaz yahu?
-  '' Dur o kısmını düşünmedim şimdi.. ''
- '' En önemli kısmı ama orası. hayır satmayı geçtim biz üzerine para veriyoruz bide düğün fotoğrafı için.
- '' Ooof tamam kapa, moralimi bozdun ''
Ççaaatt!!... 


O değilde pudra pembe gelinliğin güzelliği nolucak onu bilmiyorum... Düğün denen şey çoook zormuş hanımlar, tecrübe ile sabitlendi. Şu işler bitsin bende o gün Justin gibi hoplayacağım havalara :D

Siz ne diyorsunuz bu konu hakkında ? O_o




Bumerang blog ödüllerinde Nimo 'ya en çalışkan blog kategorisinde oy verdiniz mi? Hala oyunuzu kullanmadıysanız şimdi hemen BURADAN ışınlanıp, bana düğün hediyesi bir oy vermek ister misiniz? Unutmayın, ne kadar telefon o kadar oy hakkı ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 YORUM

  1. bu fotoğrafı görünce Allah m bende böyle bir damat istiyorum dedim(: eğlenceli bir çift oldukları o kadar belli ki(:(: ben bayıldımmmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah tabii o da bir bakış açısı, damadı böyle zıplatabilmek önemli. darısı benim başıma kiihkih :D

      Sil
  2. nimom,fotoğraf konusunda sana ennn önemli tavsiye,ne yap et,kavga dövüşle de olsa düğünden hemen sonra bütün arşiv fotoğraflarını al!biz öyle yaptık,iyi ki yapmışız yoksa fotoğrafçının harddiskin yanması sonucu fotoğrafsız kalacaktık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İstemeiyi düşünüyorum bakalım ne tepki verecek :) Ayy benim arkadaşa da oldu o ya düğünden sonra tekrar foto çektirdiler mecbur :)) Fena bi durum :/

      Sil
    2. yahu tepkiyi ne yapacaksın,bu senin en doğal hakkın,bütün fotoğrafçılar veriyor aralarında böyle kıl tipler çıkıyor :) ben yaklaşık 30 fotoğrafçıdan teklif alıp hepsinin verdiğini öğrenince adamın sağlam üstüne gittim,amacıma da ulaştım,sana da kolaylıklar canım ;)

      Sil
  3. o ne kadar şeker bi pembedir ya bayıldım :)

    YanıtlaSil
  4. evlenmeden önce en cok söylediğim sey, söyle gözlerimi kapatsam bir acsam dügünden bir gün sonrası olmuş olsa diye.Sonra gözlerimi bir açtım 2 sene olmuş.Tek söyleyebileceğim asla ama asla, stres ve sıkıntıyla bu güzel aşamaları kendine ve etrafına zehir etme.her aksaklığın her eksigin tadını cıkar.Nasıl olsa o gün geliyor ve geçiyor.Uzun oldu ama benden söylemesi:))

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya içimi okudun yemin ederim ki bu kadar olur. Aynı şeyin hayalini kuruyorum en başından beri, bi o gün gelse ve bitse diye. Stresi çok! tadını çıkaramıyorsun, ne bileyim sadece ben değil demek ki herkes için bu olay var. Kimse '' banane milletten '' diyemiyor herhalde...

      Sil
  5. dügün yorucudur şimdiki aklım olsa hiç stres yapmaz herşeyi daha basit hallederdim.sana da böyle tavsiye ederim stres yapma:)
    ayrıca ,
    blogunu keyifle izlemeye aldım ve seni kendi bloguma davet ediyorum beyenirsen de izlemeni isterim
    sevgiler

    http://burcinkuran-wonderlust.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaah aynı akıl bende de var Burçinim, aman detaylara takılma diyor insan ama düğün olayı çiftten çok etrafın ego tazelemesi oluyor ne yazık ki herkesi memnun etmek zor ve yorucu :)

      bende takibe aldım, başarılar ve yorum için teşekkürler canım :)

      Sil
  6. bence çok yakisiyolar ikiside

    YanıtlaSil
  7. Nirelerdesin yahu iveet :)

    Aaaah şu stres bi bitse diyorum artık Tuğçem, saçımdan, başımdan vazgeçtim vallahi :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)