DAHA İYİSİ ŞAMDA KAYISI NİMO OLSUN BUMERANG 'IN YILDIZI ***

10/22/2012 03:30:00 ÖS


Tam bir yarış insanıyım ben. Her sene bir kaç kez böyle yarışmalarda olmayı seviyorum. Kendimi daha çok geliştirmeme, hırslandırıp hedefe daha keskin virajlarla dalmama sebep oluyor hemde beni takip eden insanların varlığını çok daha net görebiliyorum. Geçen yıl yada ondan önce ki yıl, hiç Bumerang yarışlarına katılmadım. Keyifle katılan blogger dostlarımı seyredip, oyladım. Bu sene de düşünmez iken bi anda formu göndermiştim bile, hiiç anlamadım. 2012 'yi ödülsüz kapatmak istemeyişimden belki, bilemiyorum.

Tüm yıl beni okudunuz veya ortasında/sonunda yetiştiniz. Ama bir şekilde beni ve Nimo Stylo blogu tanıyorsunuz. Neler yazdım, neler çektim, size neler anlattım, nelerimi paylaştım hepsini en az benim kadar biliyorsunuz. Blogu olan veya olmayan bu bir yıl boyunca beni okuyan tüm dostlarımdan şimdi ricam var, evet!



Bumerang blog ödüllerinde '' En Çalışkan Blog '' kategorisinde yarışıyorum . Eğer bu süre zarfında her gün yazdığım yazıları okuyup bir şekilde takip ettiysen '' EN ÇALIŞKANI NİMO' DUR DAHA İYİSİ ŞAMDA KAYISI YAHU '' diyorsan, şimdi beni vereceğin minik bir oy ile ödüllendirmek ister misin?

Linke tıkladığınızda doğrulama kodu yollanabilmek için telefon numaranız istenecek! Telefon numaranızı girdikten sonra sms olarak gelen kodu bir alt sütuna girip '' OY VER'' demeniz yeterli. Kesinlikle ücretsiz ve telefon numaraların gizli tutulacağı bir uygulama bu. Her telefon numarası bir dalda oy hakkı demek. Bu sebeptendir ki benim aday olduğum dala daha fazla oy kullanmak isterseniz şayet başka telefon numaralarından da oy gönderebilirsiniz. Yani çevrenizde nazının geçtiği kişilerin oyuna da talibim efenim :)

İsterseniz yarış sürecine kadar blogun sağ üst sekmede bulunacak olan '' OY VER '' butonuyla yahut BURADAN ışınlanarak oy vermeniz mümkün. Tamamen keyif size kalmış. Bissürü bissürü oy toplayıp, kucaklayıp, bana armağan etmeniz dileğiyle...

Şimdiden çok teşekkürler  ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. tabi ki bebegım oy verıldı :D

    YanıtlaSil
  2. canim vericektim lakin turk cep numarasi istiyor, benimkini bir turlu kabul etmedi :((
    belleeamie

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy olsun kuzum vermek istemen bile büyük keyif bana :) canın sağolsuun yahu :)

      Sil
  3. Ooo ilk duyduğumda verdim bilee :))

    YanıtlaSil
  4. Dogrulama kodu uygulanmasi super olmus, oyum senin, basarilar canim <3

    YanıtlaSil
  5. ben daha bunu duyar duymaz nimo dedim çünkü her allahın günü yeni yazın oluyo genelde , hak ediyosun ee bende verdim oyumu helali hOş olsun :))

    YanıtlaSil
  6. görür görmez verdim nimocum ;)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)