HER GÜNE BİR OJE *** SÜVARİ KOZMETİK ALIŞVERİŞİM CATHERINE ARLEY HOLOGRAFIC SERİ 805 ***

10/22/2012 10:30:00 ÖÖ


Bu başlığı unuttunuz muu? Kumanda paneline düşününce '' aayy '' diye yüzü gülen varsa ne  mutlu bana. Sizi bilmem ama bu başlığı ve daha nicelerini atmayı çok özledim. Hakikaten blog yazmak her yiğidin harcı değil, beni anam paylaşayım diye doğurmuş cağnıım :))

Şimdi size istanbul' a gider gitmez ilk işim dediğim, sadece Süvari Kozmetikte bulunabilen Catherine Arley holografic seriden önce toplu görsel sonra ise nicedir çok istediğim siyah holografıc 805 numarayı göstereceğim.



Derin, zifiri siyah bir gece ve iğne atsan düşmez kaldı ki zaten gökyüzüne iğneyi nasıl atasın, zilyon tane yıldız.... Bana gecenin içinde, o karanlığın içinde yine her daim umudun olduğunu anımsatan bir renk 805. Hatta bu serinin Süvari Kozmetikte olduğunu öğrenip almaya giderken içimden '' allahım nolur 805 stokta olsun'' geçirdiğim ilk renk idi. Bu nedenle ilk onu yazmak istedim.


Catherine Arley Holografic seri 805 mutlaka 2 kat isteyen ojelerden. hani sürmeseniz ikinci katı olur ama olmaz cinsten. rengin hakkını verebilmesi için ikinci kat şart. Zaten çok ince yapılı bir oje bu nedenle tek katı hızlıca kuruyor, üst üstte uygulamak çokta problem olmuyor.

Gölgede oda ışığında olduğu kadar esas enerjisini gün ışığında ve güneşte alıyor. Güneşi görür görmez aman ne oyunlar, ne numaralar ... :)


İşte bu oje insanın içinde, bulunduğu konumda ne kadar çaresiz ve kapkara gözüküyor olsa bile tek bir ışığa baktığının en güzel örneği. ne olursa olsun umdunu kaybetme gün gelir sana kara görünen şeylerin arkasında belki ışıl ışıl bir gelecektir vardır dimii ama ;)

Ojelere Süvari Kozmetikten istanbul' da oturan takipçilerim ulaşabilir. hatta ulaşabilir demiyorum gidin alın diyorum öyle güzeller ki.. Fiyatı ise 1. 95 TL gibi komik bir rakam. gidin alın, hepsini benim gibi toplayın anacım :)

Adres ise şöyle, Eski Londra Asfaltı No: 11 34510 Şirinevler/İstanbul

Ben bayıldım 805 'e siz nasıl buldunuz ?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. bayıldım,keşke yolum düşse de hepiciğini toparlasam :'(
    bir sonraki kırmızı olsun nimo olurmuğ?
    öperim :*
    <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaah bende günlerce , aylarca yolum düşsün diye bekledim. Sonunda kavuştuk cağnıım :) Kırmızıyı yılbaşına saklamıştım ama hadi bakalım :))

      Sil
  2. nimom ne güzelmiş güle güle kullan buralar da yoktur kesin ama gerçekten çok beğendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok nadir bulunan aslında piyasa fazlaca sürülse çok satacak ojelerden bunlar. ne yazık ki her yerde yok :(

      Sil
  3. Nimocukkk rengi çok hoşuma gitti. İyi günler de sür... Benim tepkim kumanda panelinde görünce "vayyy" oldu :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir renktir bu *.*

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)