KÖMÜR KARASI GÖZLER İÇİN KISS LUXURY EYELINER ***

10/31/2012 01:00:00 ÖS

Zamanın yorucu, yıpratıcı etkilerinden en çok kadınlar nasibi alıyor değil mi? Omuzumuzda taşıdığımız yük, içimizde olan durduramadığımız o anaç ruhla sahip olmaya çalıştığımız değerler, sorumluluklar derken kendimizi unutuyoruz. Kiss markası '' kendine iyi bak '' sloganı ile kadınlara hep en iyisini sunmayı hedefliyormuş.Bu nedenle sizleri temsilen bana daha iyi hisstemem adına bir lot hazırlamışlar. İçinde bakışlarımdan tırnaklarıma kadar düşünerek hazırlanmış ciciler vardı...


Öncelikle Kiss marka Luxury Eyeliner kalemden başlamak istiyorum çünkü acayip sevdim. Mutlaka yazılmaya değer buldum, bu zaman kadar kullandığım en kömür, en kalıcı olan idi! Kirpikleri kına gecemde kullanacağım daha sonra merak edenler için ayrıntılı postu olacak ama dediğim gibi önce eyeliner :)





Ucunu sürekli kalemtıraşla açmanıza gerek kalmadan asansör sistemiyle çevirerek açarak kullanabiliyorsunuz. Göz kalemlerinde soğuk hava ile yaşanması muhtemel ve sizinde mutlaka benim gibi şahit olduğunuz kalem ucu sertleşmesi sorunu oldukça gıcık bir durum. Kiss Luxury Eyeliner ise yumuşacık, bittikçe asansör mekanizmasıyla alttan geliyor olması kullanım kolaylığını sağlıyor. Rengi kömür karası, özellikle göz açıp kapama hamlesinden ötürü göz kapağıma bulaşmaması, akma yapmaması şahane!


6 farklı rengi var ayrıca siyahın dışında. Kiss Luxury Eyeliner bazı eczaneler / parfümeriler , Douglas ve  Cosmo Home dan 16.90 TL temin edebilirsiniz. Fiyatının da piyasada ürünlerden farklı olmayıp, el yakacak cinsten olmayışı harika.

Ben gerçekten çok beğendim, bitirdikten sonra kesinlikle tekrar alacağım ürünlerden. Siz nasıl buldunuz? 


Bumerang blog ödüllerinde Nimo 'ya en çalışkan blog kategorisinde oy verdiniz mi? Hala oyunuzu kullanmadıysanız şimdi hemen BURADAN ışınlanıp, bana düğün hediyesi bir oy vermek ister misiniz? Unutmayın, ne kadar telefon o kadar oy hakkı ;)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. wow gercekdende cok iyi bir ürüne benziyor fakar hic douglasda görmedim bu markayi

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yeni yeni geliyormuş tatlım yurtdışında idin dimi sen orada olmayabilir pek emin değilim :/

      Sil
  2. bende istiyorum bundannn :) ama alışverişi bıraktım dimi ben:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah sana yapamassın, çok zor demiştim demii? :)

      Sil
  3. ahanda benlik valla :) o likiti sürene kadar anam ağlıyordu :( Kurtulcam inşallah :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)