NİMO EVLİLİK TELAŞINDA *** YENİ EV YENİ KOZMETİK ÜRÜNLER ALIX AVIEN ALIŞVERİŞİM ***

10/20/2012 12:30:00 ÖS


Çeyiz, düğün hikayelerimi size sanıyorum ortalama 5 aydır anlatıyorum değil mi? Yani bu süreçte en az benimle çeyiz düzmüş kadar oldunuz. Hatta ben diyorum ki sevdiceğimin bilmediği bir çok parçayı biliyorsunuz.

Yeni ev, yeni telaşlar, tokana kadar her şey yeni olsun, eski olanları atalım yerine yenilenebilecek parçalar koyalım derdindeyiz. Bir tek ben değil tüm yeni gelinler bunu yapar. Mesela senelerdir giydiğim nedense atmaya kıyamadığım paçaları bile artık kısa gelen pijamamla bile vedalaşmışken kozmetik ürünlerimi hayli hayli eledim. Aslında çekmecelerde ne kadar luzümsüz, atılması gereken parçalar olmuş olduğunu evlilik bahanesiyle görmüş oldum :)

Bu nedenle görmüş olduğum ilk Alix Avien standına attım kendimi. Fondötenden, pudraya, farlardan rimele, kalemde ruja her şeyi bir çırpıda ve aynı zamanda uygun fiyat ve kalite oranında alabileceğimi bilerek. Ve nitekim de hızlı hızlı seçtim, topladım eve geldim :)


Bazı markaların ten ürünlerinde çok az seçeneği varken Alix Avien in geniş kartelası hep beni mest etmiştir. Ne zaman bir arkadaşıma hediye seçecek olsam çok kolay ton bulabiliyorum. Aman şu olsun şuda olsun derken bir kucak dolusu yeni ev kozmetik cicisiyle dönmüş oldum.


Matt Fondöten : Çok yakın bir arkadaşımın öve öve bitiremediği ve benimse araya yaz girmesiyle beraber bir türlü alıp değerlendirme fırsatım olmayan bir ürün. Doğal ve mat görünüm sağlayan, yoğun nemlendirme özelliği olan, su bazlı ve yumuşak formüllü ile kolay yayılma ve kullanım sağlayan bu fondöten hızlı kuruduğundan, sürüldükten sonra giysilere bulaşma yapmıyormuş. Kesinlikle benim gibi cilt yağlanma sorunu olanlar için mat yapıda ve uzun süre koruyan bir ürün. Cildin sebum dengesini koruyarak parlamasını ve sivilce oluşmasını engellemesi artı artı puan. kullandıkça yazacağım.

Terracotta pudra : Alix Avien in bu yıl kaç paket bitirdiğimi hatırlamadığım çok ama çok sevdiğim vazgeçilmezim haline gelen ürünü. Blogta yazmaya fırsat bulamasam da bir çok kez makyaj sonrası görsel olarak olarak sosyal medya hesaplarımda paylaşmıştım. Mükemmel kapatıcılık ve doğal görünümü bir arada sunan Terracotta, tam bir MUCİZE ! Yüze dinlenmiş ve pürüzsüz görünüm veriyor. Yine bana en uygun olan 1 numarasını tercih ettim yeni evime.

Natural Blush-on Allık : Daha önce markanın bir kez allığını bitirmişliğim var. Ama bu yeni bir seri olsa gerek adından dolayı ilgimi çekti. Bir çok rengi de vardı. kışa yaklaştığımız için tercihim daha koyu cappuccino tonlu olan oldu. Bu serinin bir artı özelliği ise çizgi görünümünü azaltan foto yansıtıcı pigmentlerin cildin pürüzsüz ve doğal görünmesini sağlaması imiş.

DNA Mascara : Ailemizin vazgeçilmez günlük makyaj parçası oldu desem. kardeşimle AVM 'lerde bir Cumartesi bulamadığımızı hatırlıyorum hatta. İnat etmişti üniversiteye giderken almak için. Hatta takip edenler bilir BURADA yazmıştım. Yine severek ve çok isteyerek yeni evime aldım.


5 'li palet far : Daha önce 4 tane farklı renklerde paletim vardı fakat bu yeşil tonlu olanı bitirmiştim. Diğerleri kullanılabilir durumda olduğundan evime götürdüm fakat 16 numaralı paletimi tazelemek istedim. Yıl boyunca çok severek kullandım bir çok farklı tarzda hem gece hem gündüz makyaj yaptım. Uygun palet arayışlarınız var ise mutlaka aklınızda bulunsun bir çok renk seçeneği var. çünkü.

XXL Maxilips: Daha önce BURADA yazmış olduğum serinin kalıcılığını ve dudağıma verdiği yoğun nemi sevdiğimden biraz daha yumuşak tonlu bir pembe aldım. Kışın kazaklarımla çok sık kullanacağım kesindir ;)



Shineplus Ruj : Çok ruj sever bir insan olmadığım için ruj konusunda kesin kuralları olan biriyim. Ruj istediğim ve beklentim hep nettir. Shineplus seriyi seviyorum çünkü kıvamı beni asla rahatsız etmiyor. Aksine ince yapısı ile bazen unutuyorum bile. Hafif ıslak olup birde istediğim renkte olunca bu seriden daha bir çok renk alacağıma işarettir. Şimdilik evde olan 3 renk ve ona gelen yeni 3 kız kardeş daha :)


Ve bir kaç Alix Avien oje de eklendi tabii. Vakit buldukça tek tek bahsedeceğim için kısa kısa bilgilendirme yazısı olsun istedim. İyice deneyimleyip hepsine yer vermek istiyorum. 

O zaman o zamaaaan biraz daha bekleyiin olur mu? 

Benim çok sevdiğim Türk kozmetik markalarından biridir Alix Avien hem fiyat hemde performans açısından, sizler ne düşünüyorsunuz?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

25 YORUM

  1. Genç kışlıkları dönemi müdavim markamdı. Lisede hep alix avien alırdım sonra üniversitede markalar değişti çalışma hayatında başka markalar derken unuttum gitti kalitesini bile ama renkler muhteşem duruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman hayatıma farklı markalar giriyor ama ben sabit kalanlardan değilim. keşfetmeyi seviyorum özellikle kalitesini bildiğim markaları, alix avien çıtasını hep yüksek tutuyor. Çizgisi net. Arada yine standına uğramalısın emin ol çok daha iyi oldular...

      Sil
  2. GÜLE GÜLE KULLAN TATLIM ŞU SİMLİ PULLU KIRMIZIYI Bİ TÜRLÜ BULAMADIM Bİ SÜRDE GÖRELİM
    ÖPÜYORUM SENİİ .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi seni oceciii senii :)) Tamamdır en kısa zamanda kullanacağım :)

      Sil
  3. watson's da bayram indiriminde bu arkadaşlar :) sanırım %50. ben iki glossunu bir de yeşil maskara almıştım. glossları çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dönem dönem watsons indirimlerindeoluyor Alix Avien, keşfetmek için tam zamanııı! :)

      Sil
  4. hepsine ayrı ayrı bayıldım benimde bir far paletine ihtiyacım var aslında gözlerim çok hassas ve allerji oluyor denemek istiyorum.Ürünlerin hepsini güzel ve mutlu günlerinde kullan inşallah nimommmmmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Far paleti alacaksan tavsiye edeceğim bi marka canım renk kartelası da geniş fiyat olarakta gayet iyi. mutlaka bir bak derim :)

      Sil
  5. Güzel günlerde kullan!

    Blogumda çekiliş var katılmak ister misiniz?
    http://madamchic.blogspot.com/2012/10/one-jeans-four-outfit-part-2.html

    YanıtlaSil
  6. yeni evinde yeni hayatında herşey bu makyaj malzemelri gibi parıl parıl olsun:) çok güzel anlatmışsın en yakın zamanda deneyeme başlıyorum ürünleri. Alix Avienin ojelerini zaten çok severim:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canııım benim çok teşekkür ederim ne güzel temenniler bunlar, senin hazırlık yazılarını da okuyacağız inşallah :)

      Sil
  7. harika görünüyorlar. fondoteni nasıl acaba en çok onu merak ettim... 150 liralık doğru düzgün kullanamadığım ayda yılda bir kullandığım fondotenlere para vermekten, 84 liraya alıp da 3 ayda kuruyan pahalı rimellerden imanım gevredi valla. maskara harika görünüyor yalnız gerçekten.
    sevgiler.
    http://garipgaripisler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöteni deneyeceğim canım ve mutlaka yazacağım bir kere denedim aslında sonuç güzel gibi ama kışın havalar soğudukça kullanıp sonuçlandırmayı tercih edyoru. fakat mascara şahanedir bunu net söyleyebilirim. Önceki yazıma da bakarsan göreceksin. iyi kozmetik çok para verilendir diye bişiii yok tabii :)

      Sil
  8. Nimocum hayırlı olsun yeni ürünlerin! alix avıen kaş ve göz kalemi vazgeçilmezlerim arasında benimde.her ne kadar çok fazla kullanıma gerek duymasamda:özllkle mucize pudra adı altında satılan pudrası ciddi anlamda mucize olduğunu düşünüyorum ;) mutlu güzel günlerinde olsun canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kalemini bende acayip sevdim yoğun koyu renk. Pudrası mukemmel kesinlikle bana katıldığına sevindim :) teşekkürleeer ;)

      Sil
  9. ohh cerenim valla doymuyorsun sen makyaj malzemelerine :D güle güle artık makyajını yapınca bizimlede paylaşırsın öpüyorum kuzum seni kendini hiçbir şey için üzmee tatlım benim =) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doymam anacım hiiç doymam. mevcut eskileri atınca yer açıldı tabii ;) Sen hiç merak etme yahu hemen paylaşırım elbet :) Öperiiim!

      Sil
  10. güzel günlerde kullan canım maskarayı merak ettim bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özgecim mascarayı yazmıştım ama gidip bir Alix Avien standında denemeni tavsiye ederim, gerçekten güzel.

      Sil
  11. shineplus ojeleri tırnağımı boyamıştı 3 farklı renginin 3ü de, o yüzden onun dışında rujlarını ve ojelerini çok seviyorum ama ten ürünlerini kullanmak nasip olmadı, şu çok övülen pudrasını pudralarım bitince ben de kullanmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah allah niye boyadı koyu ve yeşil tonlu renkler miydi? bende çok kullandım ama alt taban oje kullanıyorum direk sürmüyorum belki ondan yapsa bile farketmemiş olabilirim. Ğudrasını mutlaka dene ama harikaa!

      Sil
  12. slm canım

    buda benim bloğum beklerim

    www.gulhanmiray.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. merhaba,
    ben bu markanın fondötenini, pudrasını kullandım.
    inanın abartıldığı gibi değil.
    fondöteni kapatıcı değil.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)