EYE SLİCES YORGUN, SİYAH HALKALI, İŞ VE KIRIŞIK GÖZ ÇEVRESİ İÇİN RAHATLATICI GÖZ DİLİMLERİ ***

11/02/2012 01:00:00 ÖS


Bilgisayar başında tüm gününü tüketen biri olarak hala gözlerimin bozulmamış olması çok ilginç. Öyle ki yaklaşık 3 senedir hiç durmadan bilgisayar başında çalışıyorum. Sanırım genlerim çok sağlam :)))

Fakat göz yorgunluğum, kızarıklarım zaman zaman göz altı morluklarım olmuyor değil, inkar edemeyeceğim. Bu sabah kapımı çalan paketin içinden EYE SLİCES adında mucize bişiii çıktı. Tam düğün hazırlığında zaman zaman yaşanan ufak problemler, uzun yolculuklar, sabah kadar ev yerleştirmeler derken göz çevrem iyice kendini salmıştı, çok cansızdı.




Raseblossom şampuan ve gündüz krem numunesi ve en önemli olan Eye Slices göz bakım pedleri...

Peki bu pedler ne imiş?




Tek kullanımda dolaşım sistemini etkilemesiyle ve içerdiği %20 aktif içeriklerle etkisi kullanılır kullanılmaz gözle görülüyor. Dünya çapında en iyi SPA'lar da satılıyormuş. Doğal, zararlı madde içermeyen içeriklerle üretilmiş. Paraben içermemesi ise özellikle artı puan... Çift taraflı kutudan her bi göz için jelimsi, silikonumsu pedler çıkıyor. Kullanmadan 10 dk önce buzdolabına bekletiyoruz serin olarak göz üzerine bırakıp 10 dk bekliyoruz...



İlk kullanım olduğu için net bir yazı olamayacak haliyle ama hem ben hem kardeşim kullandığımızda şunu anladık ki bizim gözler hayli yorulmuş. Soğuk kompleks olduğu için bi kere inanılmaz bir rahatlık veriyor. Pedler jelimsi yapıda olduğu için göz çevresinde yine jel bir ürün salgılıyor. İlk başta hissi biraz yapışık ama sonra bu jelimsi solüsyonu göz çevresi emiyor tabii. 

Bir de bu deneyimi Ayşenur yazıcı 'dan dinlemeye ne dersiniz?


Ürüne sahip olmak içinse hemen ŞURADAN ışınlanabilirsiniz. Özellikle göz çevresinde siyah halkalar, kırışıklıklar, torbalar ve şişkinlikler ile savaşıyor, gününüzün yarısını bilgisayar başında geçiriyorsanız... Unutmayın bu gözler daha bize çoooook lazım ;)



Bumerang blog ödüllerinde Nimo 'ya en çalışkan blog kategorisinde oy verdiniz mi? Hala oyunuzu kullanmadıysanız şimdi hemen BURADAN ışınlanıp, bana düğün hediyesi bir oy vermek ister misiniz? Unutmayın, ne kadar telefon o kadar oy hakkı ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. yaa allahım tamda üyeliğimi iptal ettiğim ay :( olacak iş mi yaa :/

    YanıtlaSil
  2. ben de buna bayıldım kuzum cok rahatlattı valla uzun sure kullanımda kesın ıse yarar bence. tabı zorlu durumları tekrarlamadıkca (uykusuzluk-gozlerı ovalamak-pc basından kalklamamak vs :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)