HER GÜNE BİR OJE *** ESSIE NAVIGATE HER & KLEANCOLOR CHUNKY HOLO BLUEBELL ***

11/26/2012 09:52:00 ÖÖ

Heeeey!

Ben geldim yahu!
Henüz bağlantımız yapılmadı bina yeni olduğundan bağlantıların en başından yapılandırılması gerekiyor ve her seferinde bir sonraki güne bırakılması gereken bir pürüz çıkıyor. Ama tabletimin bağlantısından araklayıp bugün oturup blog yazıcam dedim geceden. Ve burdayım! :)

Bu başlığı ve yazılarımı özlediniz miiii? Nicedir şöyle aklımda bir şey olmadan ( akşam yemeği hariç kiihkiih ) keyifle yazıyorum. Essie 'nin düzenlediği yarıştan seçtiğim, ki bu yatış mayısta idi düşünün nasıl sıra gelmediyse buna, Essie Navigate Her ojeyi artık paylaşılmalı...




Soft, pastel tonlu fıstık gibi bir yeşil. İlkbahar koleksiyonundan olan Essie Navigate Her ben çok severek kullandım. Tek başına kullanmak yerine biraz ışıltı istedİğimden top coat olarak kullandım. Kleancolor Chunky Holo Bluebell çok yoğun sim yada ışıltı içeren bir oje değil. Alt zemine hangi rengi sürerseniz sürün keyifli bir parlaklık veriyor. Koyu renklerde biraz daha belirgin tabi!





Kesinlikle bir kış rengi değil ama belki arada ruhunuz böyle soğuk renkler çekerse diye tavsiyedir. Hele ki hava bahara dönünce keyifle süreceğim renklerden.. Şimdilik bir süre beni yerinde bekleyecek bahara doğru görüşeceğiz gibi gibi :) Essie Navigate Her tek katta mükemmel opak ve tırnaklarımda da aynı şekilde tek kat var, kesinlikle ikinci kata ihtiyacı yok!


Nasıl buldunuz bu rengi ve bu ikiliyi? 


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. canım sana herşey yakışır :))

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldin nimoo! Fıstık gibi nimo ya fıstık gibi yeşil oje çok yakışmış. Simle de uyumu çok geüzel bence. Ben çok beğendim

    YanıtlaSil
  3. canımm bence pırıltılıyla kombinlemen çok iyi olmuş =)
    Tırnak boyun mu kısaldı kuzucum?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)