BALM JOVI PALETTE *** YILBAŞI GECESİ MAKYAJINIZ NASIL OLSUN ***

12/28/2012 12:30:00 ÖS

Aaah ah!
Aklımda yeni yıl haftasında bir çok uygulamalı makyaj örneği yapmak hatta bunu video ile anlatarak yapmak vardı. Gelin görün ki joker yani kedim öyle yaramaz ki ben şu fotoğrafları çekerken bile üzerimde hoplayıp zıplıyor. 100 fotoğraf varsa 50 sinde joker patisi var :) Bu nedenle tek bir makyaj örneği ve ne zamandır yazmak istediğim hep ertelediğim The Balm Rock Star Palette - Balm Jovi ye yer vereceğim bugün!

Uzun süredir benden makyaj videosu isteyenlerinde bir nebze gönlünü almış olurum belki, hı? :)


Set Gratis mağazalarında mevcut. Ben %30 indirimle 35 TL ye satın aldım. İçinde fardan, aydınlatıcıya, allıktan ruja bir makyajda gerekli bir çok şey var. Yukarıdaki görseldeki gibi koruyucu kapında satılıyor. The Balm klasiği kutu ambalajda...





Palet müzik tutkusu olanlar için oldukça eğlenceli her bir rengin bir müzik divası yada bir grubun ismini alıyor. 12 renk var 4 ü metal tonlu geri kalan 8 ise mat tonlarda. Genel ağırlık palette toprak tonları denebilir.

Bunlar metalik değilim '' heavy metal '' 4 renk,


Mat ama daha ziyade kahve tonlarını içeren ''classical classique '',


Gece makyajına uygun koyu renklerin olduğu 4 mat far içeren '' heavy metal'' ise,


Aynı zamanda palet içinde aydınlatıcı, allık ve iki tonda rujda mevcut!



Mesela hangi renkleri birbiriyle kullanabilirsiniz buna önerilerde var. 







Ve gelelim bu paleti alınca yeni yıl gecesi  asıl bir makyaj yapabiliriz? 

Ben o gece dore yeşil ve bordo renkte 3 renk far uygulaması ile gölgeleme yaparak pembe yanaklar ve kırmızı ruj kullanmak istedim! Bunun için Balm Jovi palette renk seçimlerim İron Maid in, Lead Zeppelin ve Alice Copper! Kaş altlarımda, göz pınarlarımda ve şakaklarımda ise palette bulunan aydınlatıcıyı kullandım. 





Balm Jovi paleti alırken en merak ettiğim Mac Russian Red ile çok benzediği söylenen rengi kullandım. Gerçekten çok başarılı ama mutlaka ruj fırçasıyla uygulamanızı, fazlasını önce bir peçete yardımıyla alıp üzerine kalıcılığını artırmak adına bir kat daha uygulamanızı önereceğim. Çünkü sanırım biraz çabuk kayboluyor :/







Umarım yeni yıl makyajı tercihimi beğenmiştir ve sizde uygulamak isterseniz :)

Siz o gece hangi renkleri tercih edeceksiniz?

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. Çok güzel olmuşsun ne kadar güzelleşmişsin :) Evlilik yaramış :)

    YanıtlaSil
  2. Ruju sürmeden bir kalem çekeydin keşke,yamuk yumuk görünüyor :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendi yapmadığını başkasına niye sölüyosun ki laf olsun torba dolsun.!

      Sil
  3. Merhaba.Bende de nude tude paleti var.Yalnız benim gözkapağımda çüzgi şeklinde birikme yapıyor.Bunu engellemek için yapılcak bişi var mı? Yoksa farın yapısından mı biliyor musun?

    YanıtlaSil
  4. Aynısı bende de var gerçekten süper bir palet!! makyaj örneğinde çok güzel olmuş, bende deneyeceğim ;))

    YanıtlaSil
  5. Nimocum bayıldımm sana ya yine çok çok güzel olmuşsun !
    Makyaja bayıldım yılbaşında makyajımı sen yapsana heheh :)
    Maşallah diyelim de istemeden de olsa nazarımız değmesin.

    YanıtlaSil
  6. merhaba..normalde günlük tarzı herseyden bahseden bloglarla pek ilgilenmem ama sizin blogunuzu daha doğrusu sizi çok beğendim, çok güzelsiniz masallah..Yalnız, haddim olmayarak küçük bi öneride bulunmak istedim, siyah saç kesinlikle çok daha fazla yakısıyor bence=)Bu arada göz makyajı çok güzel olmus, dudaklara daha yumusak bi tonda uygulanabilir belki;)

    YanıtlaSil
  7. Çook güzel olmuş hele son fotoğrafına bayıldım :) Maşallah.

    YanıtlaSil
  8. çok hoş olmuşsun ;) bende son fotona bayıldım artist gibi:) maşallah tütütüt:)) bende doğal kırmızı bir ruj arıyorum kalıcı olsun hemencık sılınmesın makyaj tazeleyen bırı degılım hatta cok az yaparım :) doğal kırmızı sabıt kalacak ruj oner bana lutfeenn:)

    YanıtlaSil
  9. cıldın cok guzel dupduru makyajda harıka olmus tam ayarında :) acaba hangı mıssha bb kremı tavsıye edersın?20 yasındayım karma cıldım yer yer mınık sıvılcelerım ve t bolgesı sorunum var :( kırmızı kaptakini mı yoksa yaglı cılter ıcın olan grı rengı mı?? suruldugunde yuzde grı gıbı duruyor mu

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)