HER GÜNE BİR OJE *** ALESSANDRO PRECIOUS TREASURE - GİZEMLİ LACİ ***

12/17/2012 01:00:00 ÖS

Dün gece derbiye takıldığımız için epey geç yattık bu nedenle uykudan geberiyorum şuan, kafam çok ağır mesela :)) Sizde durumlar nasıl?

Günün ve haftanın ilk ojesininde çok uzuuun zaman önce aldığım fakat yazmayı unuttuğum Alessandro Precious Treasure var. Gizemli, gece mavisi, içinde yeşil simler saklayan nefis şey var!





Eğer koyu renk oje sürmeyi seviyorsanız bu ojeyi edinmeniz şart. Şart diyorum çünkü bayılacaksınız. Ortam ışığında gizemli benek benek görünen micro simler güneşle buluştuğunda öyle bir coşuyor ki :) Şa-ha-ne !!! Lacivert tonlu oluşunu asil bir görüntü veriyor.





Tek katta opaklaşan, hızlıca kuruyan, keşke bu kadar minik olmasaydı dediğim, çok sevdiğim marka Alessandro 'nun en 'leri arasında Precious Treasure rengi var. Tam bir kış ojesi. Daha önce ben yine Alessandro ojelere ŞURADA yer vermiştim. Peki nereden alınır bu marka derseniz, Douglas mağazalarında, enmoda.com 'da zaman zaman indirimli fırsat sitelerinde kampanyaları oluyor takip etmeniz gerek.

Sevdiğim kadar yok mu sizce de?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. böyle simli parıltılı ojeleri en çok koyu renklerde seviyorum, çok harika durmuş!

    YanıtlaSil
  2. enem senin tırnakların kısayken görmek ne güzel :) uzun olunca çok pis kıskanıom bilion mu :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)