HER GÜNE BİR OJE *** CHİNA GLAZE YENİ YIL SERİ PIZZAZZ ***

12/19/2012 11:00:00 ÖÖ

Günaydınnn!

Tırnaklarım uzunken fotoğraflayıp sonra unuttuğum ve hepinizin çok seveceğini düşündüğüm China Glaze yeni yıl serisinin içinden Pizzazz yer vermek istiyorum bugün...




Bu tarz simli ojeleri eskiden tek sürmeyi severdim ama artık altına mutlaka başka bir bağımsız renk uygulayarak kullanır oldum. Bu seferde ojenin içinde renk cümbüşü olduğundan alt renk soft kalsın romantik bir görüntü olsun diye pudra pembe ile kombinledim.





Pizzazz 'ı oje sevmeyenler bile sever diye düşünüyorum çünkü gerçekten neşeli bir görüntüsü var. Çok renkli olmasına rağmen bir o kadar da duru. Dilerseniz benim gibi oje üstüne yada iki kat sürerek kullanabilirsiniz. Her iki durumda da çıkması zorlaşacak ama yakında simli ojelerin nasıl şııp diye çıkacağını yazacağım ;)




Tam bir yeni yıl ojesi olan olan China Glaze Pizzazz 'ı Tanacan - Kozmetik siteden aldım. Sizde beğendiyseniz kendinize yada bu yıl sevdiklerinize hediye etmek için BURADAN tıklayıp, siteye ışınlanmanız yeterli :)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. ben ki simli oje sevmeyen begüm bayıldım tek kelimeyle bayıldım

    desenlioje.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. golden rose un ki daha bir şukela bence. Alınacaklar listeme girdi :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)