HER GÜNE BİR OJE *** ESSIE BORROWED & BLUE - GOLDEN ROSE JOLLY JEWELS ***

12/26/2012 10:30:00 ÖÖ

Haftanın ortasından herkese günaydıııııın!

Bazı bazı soft renkleri özlediğim, her ne kadar baharlık olsa da kullandığım oluyor. Yine mesela Essie 'nin İlkbahar koleksiyonundan Borrowed & Blue elim gitti. Bu nedenle günün ojesi bugün pek soft pek romantik olacak. Birde bu aralar ojeleri tek başına kullanamıyorum, mutlaka maniküre çeviriyorum.






Essie Borrowed & Blue her ne kadar açık tonlu olsa da tek katta opaklaşa, kremsi bir oje. Tırnaklarım çok uzun olmadığından bana tek kat yetti. Eğer uzun ise tırnaklarınız iki kat olarak kullanmanız gerekebilir. Açık mavi denebilir rengine ama ben Vintage mavi, eski mavi demeyi tercih ediyorum bu tona. Hem oldukça romantik hemde oldukça seksenler rengi o!





Golden Rose müthiş bir seri çıkardı, Jolly Jewels adında yakında size bu seriyi özel anlatacağım ama ondan önce ilk deneyip karşı koyamadığım 111 numara ile tanışmanızı istedim. Mavi zemin içinde irili ufaklı beyaz, dore , mavi ve yeşil pullar, simler olan nefis bir renk. Ben yüzük parmağımda kullandım sadece...



Sizde benim kadar yaz-kış fark etmeksizin mavileri sever misiniz? 
Nasıl buldunuz bu kombinasyonu?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Ay ben o Jolly Jewels koleksiyona sanırım bayılacağım! Buralarda Golden Rose yok ama döner dönmez en azından bu rengini alacagım kesin<<Eminim diğerleri de süperdirrr!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel yaa bu kareleri hafızama kazıycam bende mutlaka yapıcam bundan bu arada bana bi gel noolur http://bbbeautymakeup.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)