HER GÜNE BİR OJE *** GOLDEN ROSE RICH COLOR 32 - ESSIE SHINE OF THE TIMES ***

12/13/2012 10:30:00 ÖÖ


Günaydınlar :)

Bu ara mor ve tonlarına takmış durumdayım. Bu sadece oje değil kıyafet takı içinde geçerli. Golden Rose Rich Color seri de 32 numara ise patlayan, neon oluşu tercih sebebim oldu mutlaka bu ojeyi yazmak istedim.



İki gün tek başına kullandıktan sonra oje dolabımı düzenlerken ne zamandır kullanmadığımı fark ettiğim Essie Luxeffect seriden Shine Of The Times flakie ojeyi hemen üzerine uyguladım. Mor, dore ve yeşilin birlikteliğini çok seviyorum zaten ama başlı başına bir aksesuar gibi oldu. Kırılması sonucu kısaltmak zorunda kaldığım minik tırnaklarımı ön plana çıkardı. 





Tek başına da keyifle kullandığım Golden Rose Rich Color 32 şimdi çok farklı, çok başka bir hal aldı ve yaklaşık bi hafta severek kullandım. 32, tek katta renk alan, kremsi, opak bir oje. Serinin özelliğinden biri de hızlı kuruması. Essie Shine Of  The Times daha önce BURADA yazmıştım.




Ben çok severek kullandım bu ikiliyi, peki siz nasıl buldunuz günün ojesini?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)