HER GÜNE BİR OJE *** SEPHORA ÇATLAYAN OJE SİYAH VE METALİK GRİ UYUMU ***

12/21/2012 10:30:00 ÖÖ


Herkese günaydıııın!
Kar geldi, kış geldi canım evden çıkmak istemez hale geldi. Enerjim düşük elim canlı ojelere hiiiç gitmiyor bari biraz durumu '' çatlatarak '' neşelendirelim istedim, çatlarken beni hiç yormayan, pıt diye olan Sephora 'nın çatlayan siyah ojesi günün ojesi oldu...




Gri metalik ojeyle siyahın uyumunu çok seviyorum. Sephora 'nın bu ojesi dediğim gibi saniyesinde çatlıyor ve kıvamı sulu olduğundan az miktarı yetiyor rengi de oldukça koyu!




Çatlayan ojeleri çok sevmemekle birlikte siyah gibi, mavi gibi kırmızı gibi net renklerle yapılan kombinleri seviyorum. İşin tuhafı bu kadar çılgın bir görüntüyü daha ciddi kıyafetlerle tercihi ediyorum. Mesela yine bu ojeyi çok şık bir akşam yemeğinde uygulamıştım. Kıyafetin resmi olduğu durumda tırnakların çok renkli olmamak şartı ile böyle çılgın olması hoşuma gidiyor!

Sephora çatlayan ojeyi tüm Sephora mağazalarda bulabilirsiniz fiyatı 10.90 TL.

Siz sever misiniz çatlayan ojeleri?
RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. golden rose un çatlayan ojesini denemiştim ama aynen dediğin gibi ben de pek hoşlanmamıştım..

    YanıtlaSil
  2. bu kesinlikle piyasada çok gördüğümüz çatlayan ojelerden daha güzel! bu ojelerin sorunu basit durması ama bu çok hoş ve kaliteli duruyor, güzel seçim:)))

    YanıtlaSil
  3. bence çok yakışmış...
    desenini çok sevdim :))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)