HER GÜNE BİR OJE *** XMAS MANİKÜR CHİNA GLAZE TWINKLE LIGHTS - ALIX AVIEN 300 ***

12/28/2012 10:30:00 ÖÖ

Günaydııııııııııııın Cuma Günaydıııın fıstıklar :)

Haftanın son günü ojesinin yeni yıl gecesi ve yeni yıl günü için fikir vermesini istedim. kendi tercihimi de dolayısıyla göstermek istiyorum. Eğer Pazartesi gününe kadar sıkılmaz isem bu ojelerle merhaba diyeceğim 2013 e :)





Yeni yıl demek genel ağırlıkta hep kırmızı demek ama geçen yıl kırmızı ojelerle manikür yaptığım için bu yıl yeşil olmasını istedim. Nicedir konad baskı yapmamıştım özlediğimi fark ettim. Noel baba ve Merry Christmas baskı m12 disk ile bu noel yeşili Alix Avien 300 ojemi neşelendirmiş oldum. Yüzük parmağımda ise China Glaze yeni yıl geçen yıl çıkardığı seriden Twinkle Lights kullanarak dikkat çekici bir etki sağladım. Renk uyumlarını çok sevdim.








Yılbaşı gecesi tırnaklarıma ne yapsam diye düşünenler için farklı alternatif ve fikir olabilmiştir umarım. China Glaze Twinkle Lights ojeye Kozmetik Site'den yani BURADAN ( tıık tık ), Alix Avien 300 ojeyi ise hemen her kozmetik satan yerden, konad m12 diski ise Özgürce Pazarlama yani BURADAN ( tıık tık ) alabilirsiniz.

Seçimimi beğendiğiniz mi?

Mutlu yıllar diliyorum şimdiden :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. yeşil ojeden var bende ve severek kullanıyorum. ama birşeyle karıştırmak hiç kalıma gelmemişti. teşekkürler fikir için..

    YanıtlaSil
  2. süper olmuş canım tam yılbaşılık.inş. pazartesiye kadar uçlardan sıyrılmaz da bunlarla girebilirsin

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)