İKİ RENKLİ GÖZ KALEMİ UYGULAMASI *** AVON COLOR TREND TURQUOISE ***

12/05/2012 02:30:00 ÖS


Beni çok yakın bilen çevrem yada sıkı takip edenler bilir göz kalemi , liner sürmeden çıkmam. Ve tercihim ise mutlak siyahtır. Bazı bazı ise yeşil. Makyajda sevmediğim bi renk varsa oda mavi, özellikle uçuk mavi fardır. Kesinlikle tahammülüm yoktur, kendime ve bir çok kişiye de yakıştırmam. Ama Avon 'un renkli bol renkli serisi Color Trend görüp aşk yaşadığım bir mavi kalem var kiiii yazmasam olmazdı!




10227 Turquoise 10 TL ye alınabilecek yumuşak, sürümü kolay, akma yapmayan müthiş renklerden biri. Tabii ben yine tek başına değil önce kalıııın bir kat Turquoise çekip kirpik diplerime incecik siyah kalem uyguladım. Böylece hem bu yıl makyaj trendlerinden biri olan iki renkli liner uygulaması yapmış oldum hemde bakışlarımın derinliğini korudum.



Sizde benim gibi '' asla '' dediğiniz kalem renkleri varsa bir de böyle deneyin derim. Yeni yıl Avon kataloğu elinize geçerse Color Trend 10227 Turquoise sipariş etmeyi sakın ihmal etmeyin, çok seveceksiniz! 

Sizce nasıl olmuş?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. mavi renk konusunda bende senin gibi düşünüyordum ta kiii bu yazını görene kadar :) çok beğendim canım yaa hemmen almalıyım bana yakışırmı kii :))

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş durmuş bence göz renginle birlikte

    YanıtlaSil
  3. gözler güzel olunca hersey yakısıyor canım sana:)

    YanıtlaSil
  4. Nimocum ben de çift renk kullanmayı seviyorum ama turkuaz ve siyah denememiştim ;)

    YanıtlaSil
  5. Mavi boyle kahve kara gozlulere cok yakisiyor, ben epey bir severim ama kullanmam nedense :|
    bi bakim avon sitesine :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)