YENİ AVON MAKYAJ ÜRÜNLERİM ***

12/03/2012 11:10:00 ÖÖ

Günaydııın millet günaydın Pazartesi :)

Her güne bir oje kısmı biraz bekleyecek çünkü mutfak gazisi oldum, robotla elimi doğradım dikişli olduğundan dikişler çıkana kadar oje kullanmamaya dikkat ediyorum. Elimi kestiğim günün sabahı allahtan çekmem gereken blog fotoğraflarını çekmiştim ki şuan yazımı zar zor yazıyorum :/

Avon ile ilgili çok soru alıyorum, piyasada kozmetik ürünleri içinde nerede olduğunu merak ediyorsunuz, kullanıp kullanmadığımı soruyorsunuz. Zaman zaman blogta Avon ürünlerine yer veriyorum. Vazgeçilmezlerim  göz kalemleri, saç serumu,ojeleri ve bazı rujları...En sevdiğim özelliklerinden biri de hayvanlar üzerinde test yapmamaları. Bugün ise ben Avon' da yeni neler var yazısı yazmak istedim.


Bu aralar soğuk havalar yaklaştıkça ve özellikle kullandıkça yağlı ve gözenekli bir cildim olduğumdan makyaj bazlarına taktım. Makyaj öncesi kullanılan ürünleri keşfetmeyi seviyorum.





Transparan fondöten olarak geçiriyor ister tek başına ister makyaj altına uygulayın deniyor ama tek başına kullanımı yeterli değil. Renk eşitlediğini düzeltmese de kışın makyaj altına uygulayabileceğiniz güzel bir ürün. Kapatıcılığı yok! fakat cildi tek başına kullandığınızda güzel aydınlatıyor bu nedenle tek başına istediğiniz yerlerde uygulayabilirsiniz.




Ruj üzerine parlaklık vermesi için hafif bir parlatıcı arayışında iseniz Shine Attract gloss tercih edebilirsiniz.


Ojem hemen kurusun, sürdüğüm gibi hareket etmek isterim diyen benim gibi tez canlılar için hızlı kuruyan tatlı bir fuşya,



Işıltılı ve romantik bakışlar için koyu gri çok şıkır şıkır değil hafif ışıltıyı sevenler için Glimmerstick Diamonds seveceksiniz! Ben gelin makyajımda da bu kalemi kullandım mesela...

Siz bu ara Avon 'dan neler aldınız? :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. Geçmiş olsun!
    Elin bir an önce düzelir umarım! (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım inşallah ya :(

      Sil
  2. Geçmiş olsunn.
    Bu fuşya ne kadar güzelmiş, bende geçen katalogtan ojeler ve argan serumu kremi almıştım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan serumunu bende çok merak ediyorum benimde alacaklarımın arasında güle güle kullan canım sende ;)

      Sil
  3. Glimmerstick Diamonds 'un siyah rengini kullanıyorum.eyeliner olarak. hiç mi dağılmaz bir kalem.çok severim kendisini.:)
    fuşya ojenin rengini de pek sevdim.
    parmağın için de burdan tekrar geçmiş olsun cnım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok güzel dimi bende mevcut liner görüyorum bir süredir kesintisiz favorim :) Teşekkürler kuzum ;)

      Sil
  4. Nimo güle güle kullan, avonun çok uygun fiyatlı ürünlerinin dışında özellikle kremleri çok güzel. Ama Avon hayvanlar üzerinde test yapıyor maalesef, bu konuyu çok araştırdığım için biliyorum Avon Petanın yapanlar listesinde, bir de çin pazarına açılmaları zaten bunun kanıtı. Ben de çok yaygın olmamasına rağmen oriflame'a geçtim bu yüzden. Bu konuda hassassan bilmek istersin diye düşündüm. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha geçenlerde ikili bir liste yayınlanmıştı ondan da teyit alarak yazdım ama bildiğim bu evet. Uyarın için teşekkürler canım.

      Sil
  5. Geçmiş olsun Nimocumm:(( umarım çabucak iyileşir elin şekerim.
    Öpüyorum:*

    YanıtlaSil
  6. Canım geçmiş olsun, yazın bacağıma kızgın yağ döktüğümden beri çok korkuyorum bu tip ev kazalarından, nazara geldin valla :(

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)