YENİ KEŞİF *** SİYAH NOKTA VE GÖZENEK SORUNU İÇİN MISSHA BLACK HEAD KİT ***

12/21/2012 01:30:00 ÖS


Cildim ile ilgili tek problemim gözenek ve siyah noktalar. Hatta onlar olmazsa cildimin kusursuz olduğunu söyleyebilirdim ama ne yazık ki varlar ve ne kadar cilt bakımı temizliğini periodik olarak yapsam da kendini sürekli yeniliyorlar :(

Bu anlamda gözenek ve siyah nokta ile ilgili piyasada ne kadar ürün varsa denemiş yada deneme isteği ile dolu biriyim. Missha Türkiye sayfasında Super Aqua Black Head Kit denk gelip bir an önce sahip olmak istedim! Kullandığım gözenek küçültücü de hazır bitmişken setin içinde gözenek küçültücü de olması beni cesaretlendirdi. Zaten ihtiyacım vardı kadın mantığı yani :D






Kit içinde iki adet ürün var. Biri siyah nokta temizleme toniği. Görevi ise gözenekleri siyah noktaları, yağ bezelerini eritmek. Önce cildinize buhar banyosu yapıp yada siyah havluyu bekletiyor sonra pamuğa bir kaç damla bu tonikten alıp siyah nokta olan bölgelerde 10-15 dk bekletiyorsunuz. Kıvamı sıvı bir jel gibi..


İkinci ürün ise gözenek küçültücü. Eğer siyah nokta sorunu yaşıyorsanız cildin tekrarlamaması adına mutlaka gözenek küçültücülerden kullanmak şart çünkü bizlerin gözenekleri normal insanlara göre daha büyük oluyor, bu sebeple ise içleri doluyor!  Cilt toniğini uyguladıktan hemen sonra bu sakinleştirici kremi uyguluyor işlemi sonlandırıyoruz.


Benim özellikle burun ve çenede yoğun siyah nokta sorunlarım var! Ve bu ürünü aldığımdan beri yer yer azalma ve renk açılması izlenimlerim oldu. Haftada 4 gün mutlaka uyguluyorum...




 

Bir çok gözenek küçültücü kremi 50 TL den aşağı fiyatla alamıyoruz ki benim kullandığımın fiyatı 99 TL idi . Ürünün fiyatının 90 TL olduğunu görünce deneme riskiniz olmadığını düşünüyorum. Çünkü içinde zaten gözenek küçültücü krem ve harici mucize siyah nokta eritici tonik var. Yıllardır bu sorundan bıkmış biri olarak aradaki farkı gözlemledim benim gibi aynı sorundan illallah etmiş olanlar hemen BURADAN almanızı öneriyor ve tavsiye ediyorum. Bu tarz kitleri yabancı bloglarda görür hep kullanmak isterdim. Bu fırsatı bize sunan misshashop.net ' e de ayrıca teşekkürler. Biliyorsunuz artık Missha ürünlerine bir tık kadar uzağız!

Benim gibi siyah nokta ve gözenek sorunu olanlar kimler ?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. benım sıyah nokta sorunum yok ama artık bıkmıs oldugum sıvılce sorunum var.nimocum sivilcelerede bi çözümün var mı? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Svilce sorunum hiç olmadı canım ergenlikte dahil dönem dönem ara ara çıkar. O zaman da talk pudrasıyla kuruturum :)

      Sil
  2. benim burnumda ayrı bi dünyası var onlarınn :( :D ne yapıcam bileiyorum, hayırlı olsun misshaların :)) bende acaba siyah bnokta bantlarını mı denesemm!? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi benimde öyle tatlım. Bantlar işe yaramıyor aah ah!

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Siyah nokta olan her yere kullanılabilir ama olmayan yerlere kullanılmasa daha doğru tabii...

      Sil
  4. İçindekileri de koymanız mümkün mü acaba, özellikle paraben olup olmadığını söyleyebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  5. sadece burnumda var sıyah noktalarım. bu urunu alarak, yalnızca sıyah nokta ıcın jelını mı kullanamalıyım? gözenek sorunum yok benım.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)