YILBAŞI GELİYOR NE HEDİYE ALIRIM DİYE KARA KARA DÜŞÜNENLER İÇİN ***

12/07/2012 01:00:00 ÖS

Sevgili Tuğba yani Tuana Hediyelik dükkanının sahibini Facebook aracılığı ile tanıdım. Düğün zamanında arkadaş listeme giren, güncel dekoratif ürünler yayınlayan birine nasıl kayıtsız kalabilirdim. Tabii ki kalmadım yahu :) Cup cake temalı bir çok ürün görünce eşimle kendime karşılıklı kahve içmemiz için bu takımı alıverdim. Ama öyle bir paket yapılmış olarak elime geçti ki açmadan öylece vitrine mi koysam dedim ^_^


Buna hediye paketi demek hakaret olur sanki, çiçek gibi olmamış mı, nasıl özenmiş paketine bile, gelin damat süsü de eklemiş. Kendisi de benim gibi taze gelinlerden sevgili Tuğba, bu nedenle dükkanında her şeyi çok zevkli!
Gelelim benim aldığım ikili türk kahvesi setine,



Yine bu serinin tabakları, büyük bardakları da ayrıca incelemek isterseniz  facebook sayfasına buradan yada bloguna buradan ulaşabilirsiniz Tuana Hediyelik için. Benim cicilerimin dışında şimdi aklımda olan çok beğendiğim bir kaç aksesuarı daha paylaşmak isterim.





Hepsini burada ben yayınlanayım ki bu güzellikleri siz keşfettikçe heyecanlanın. Tuana Hediyelik cicilerini görmek için dilerseniz BURADAN fecebook sayfasına BURADAN bloguna hatta ben İstanbul' dayım gidip mıncıklasam diyenler ise Ümraniye çarşıda meydana geldiğinizde Alemdağ Caddesi üzerindeki Finans bankın olduğu trafiğe kapalı, ortada süs havuzlarının olduğu sokaktalar.

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. Çok güzellermiş nimocum. Ben de tam cupcake'li bişiler bakıyodum hemen tuanaya ışınlanıyorum:)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı özellikle kahve takımına bayıldım:)))

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel düşünmüşsünüz teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Evime yılbaşı hediyesi olarak ne alacağımı buldum! Teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  5. cnm güle güle kullan fincanlarını çok şirinlermiş nasılsın bu arada evlilik nasıl gidiyor izmirden sonra alıştın mı istanbul'a :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)