ASETONSUZ OJE ÇIKARICI SEPHORA EXPRESS NAIL POLISH REMOVER ***

1/16/2013 01:00:00 ÖS

Sephora indirimi malum. 
Zaten çok sevdiğim Sephora indirime girince bende talan etmedim değil. Zamanla aldıklarımdan yazılmaya değer ürünleri yazacağım ama ilk olarak asetonsuz oje çıkarıcıyı yazmak istedim. Yurt dışındaki bloglarda çok okuduğum övülen bir üründü eve gelince iyi ki almışım dedim. 



İçine parmağını batırıyorsunuz bir iki defa çeviriyorsunuz hoop ojeniz çıkmış. Artık asetonlardan uzak durmaya çalıştığımdan tercih ettim bu ürünü. Zaten sanırım 1 seneye kalmaz Türkiye 'de yasaklanacak asetonlar. Çünkü gerçekten çok zararlı... Bu ürünün içinde aseton dışında oje çıkarıcılar var ve müthiş bir kokusu var.


Birde Sephora Express Nail Polish Remover  videosunu buldum ki nasıl hızla çıkardığını daha iyi görmüş olun, ilk fırsatta gidin alın diye. Gerçekten şu saatten sonra sanırım elim başka bir oje çıkartıcı ürüne gitmez! Fiyatı ise 19.90 TL idi sanırım 2 ay gibi bir süre kullanılabilir hele de sürekli oje sürmüyorsanız daha fazla uzar bu süreç...


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Harikaymış...Çok merak ettim gerçekten! Kısa zamanda almalıyım :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş canımoje sürme işini kolaylaştıran herşeyi alabilirim. Buna dabakayım. Renk karışıklığıoluyor mu? Başka markalarda oluyordu,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoo kesinlikle olmadı.. Biliyorum bahsettiğin markaları bende kullanmıştım ama bunda olmadı canım

      Sil
  3. Bende asetonsuz oje çıkarıcı kullanıyorum,aseton tırnak yapısına zarar veriyormuş.Bunuda deneyeceğim

    YanıtlaSil
  4. öğrendiğim iyi oldu, hemen almak istiyorum:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)