EN SON NE ZAMAN KENDİNİZİ ŞIMARTTINIZ? *** YVES ROCHER ALIŞVERİŞİ ***

1/21/2013 12:30:00 ÖS

Arada kendinizi şımartıyor musunuz? 
Mesela nasıl?
Çıkıp iki parça elbise, bir parça ayakkabı, çanta almak gibi değil, mis gibi kokan kremler, vucut spreyleri, duş jelleri almak gibi. Özellikle Yves Rocher 'a indirim sezonunda uğramanızı öneriyorum zaten içeri girer girmez size harika bir koku merhaba diyecek.

Bu ara pek sevdiğim 4 Yves Rocher ürününü yazmak istedim ama bu tarz ürünleri yazı ile anlatmak çok zor. her türlü özelliğini anlatabiliyorsunuz ama en önemlisi o müthiş kokular! Yves Rocher 'da yeni favorim haline gelen iki seriden bahsedeceğim bugün. Biri Vanilyalı Elma, diğeri ise Kristal morlar.!



Öncelikle kış mevsimi için kullanımı son derece uygun Vanilyalı Elma serisini yazmak isterim. Serinin hem duş jeli hem Parfüm EDT kullanıyorum. Bu seri yılbaşı özel hazırlanan, Eylül ayından itibaren olgunlaşan elmalardan ilhamla başlamış. Elmanın vanilya ile birleşimi iseharika. Duş jelinin kokusu çok uzun süre kalmıyor bu nedenle parfüm ile desteklenmeli. ben ikisini bir arada kullandığım için uzun süre kokular üzerime yapışıyor.  Duş jeli doğada çözünebilen formüle sahip. İçerdiği temizleyici ajanlar bitkisel olduğundan cildi kurutmadan en nazik şekilde temizliyor. Formülü cildinizin pH değerlerine uygun. 
Duş jeli 400 ml uzun süre kullanabilirsiniz büyük bir şişe fiyatı ise 19 TL. Online olarak almak ve incelemek isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz. Parfüm EDT ise 100 ml , duş jeline göre biraz daha elma şekerini anımsatan kokuya sahip. Fiyatı ise 39 TL! Online olarak almak ve incelemek isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz.





Ben el kremi kullanmanın mevsimi olmadığına inandıkça firmalar pazarlarken '' kış geldi hadi krem kullanalım '' mantığı ile yaklaşıyorlar. Aslında yalnış. Ellerimiz sürekli su ile temas halinde olduğundan nemini çok uzun süre koruyamıyor. Bu nedenle nem desteği yaz-kış şart. Belki kışın kuru hava ile bu durum bir kaç tık daha fazla. Yves Rocher yeni serilerinden biri olan Krsital Morlar da kalbimi fetheden, şekerci dükkanını anımsatan çiçeksi kokulu bir el kremine hayır diyemezdim. Mevcut kremlerim bitmek üzereyken müthiş oldu!  
Pro-vitamin A ve E vitamini yönünden zengin Kolza Yağı içeriyor bu da cildin uzun süre nemli kalmasını sağlıyor. 75 ml 13 TL fakat şuan online sitelerinde stokta görünmesede Yves Rocher mağazalarda bulabilirsiniz. Parfum EDT ise nasıl anlatırım bilmiyorum ama ne olur ilk fırsatınızı yakaladığınız an gidin bu kokuyu deneyin! Tatlı, çiçeksi ve iştah açan notalarla karşı koyulamaz şekerlemeleri anımsatan bir koku....
Badem, Ebegümeci, Gül, Beyaz Misk ve Tonka Fasülyesi içeriyor. 50 ml ve 39 TL! Online satın almak veya incelemek isterseniz BURADAN ulaşabilirsiniz.

Ben kendimi Yves Rocher ile şımartıyorum bu aralar, ya siz?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. kristal morlar serisini ben çook merak ediyorum, bir gün benim de kristal morlarım olur inş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahah ne güldüm Aysel ya alemsin! Bence en kısa zamanda git limitli üretilmiş bir set olduğunu biliyorum kokusu muhteşem!

      Sil
  2. sanırım ben normal değilim.kendimi ne güzel koku losyon alarak ne de kıyafet ayakkabı alarak şımartıyorum. ama yemek anlamında kendimi şımartıyorum halayda başı çikolata çekiyor:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)