HER GÜNE BİR OJE *** CATHERINE ARLEY HOLOGRAFIK MOR 673 ***

1/23/2013 10:30:00 ÖÖ

Herkese günaydın. Çarşamba size de haftanın tam ortası gelmiyor mu? Aslında matematiksel hesaplayınca değil ama ben Cuma günü haftayı sonlandırıyorum sanırım :)
Bugün ne zamandır sürmediğim Catherine Arley muhteşem hologram seriden 673 moru var!




İki kat olarak sürdüm tek kat uzun tırnak için gerçekten yetersiz. Zaten kıvamı biraz sulu bu ojelerin. Sürümü çok rahat ve inanılmaz hızlı kuruyor.




Kış için severek kullanacağınızı düşündüğüm renk tonlarından biri de koyu morlar. Benim kışın kıyafet olarak bile elim mor ve tonlarına gitmez mesela, kış rengi gibi gelir bana. Bide bu mor holografik olunca tadından yenmez bir hal alıyor!





Holografik ojeleri çok seviyor ve sırf yüksek fiyatlarından ötürü alamıyorsanız Catherine Arley gibi bir alternatifiniz var. Ben İstanbul / Süvari Kozmetikten almıştım ama artık Catherine Arley online satışı var. Sitelerinden alabilirsiniz. 2 TL gibi şahane bir fiyatı ve bir çok renk alternatifleri de var!
Nasıl buldunuz bu rengi?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)