HER GÜNE BİR OJE *** SATEN KIRMIZI CHINA GLAZE CRANBERRY SPLASH ***

1/02/2013 10:30:00 ÖÖ

GÜNAYDIN YENİ YIL, GÜNAYDIN HAFTANIN İLK İŞ GÜNÜ GÜNAYDIIIN HERKESE :)

Yeni yıl geceniz ve yılın ilk günü sizin için şahane geçmiştir umarım. Yorgunluk var üzerimde ama tatlı yorgunluk oluyor dimi böyle günler :)

Günün ojesinde pek sevdiğim kırmızlar listesine yeni giriş yapan China Glaze yılbaşı serisinden saten kırmızı  Cranberry Splash var!




 Tek katta opaklaşan, saten parlaklığında, her an kullanılabilecek süpersonik bir oje. Ben Golden Rose Jolly Jewels seriden 116 ile french yaparak kullanmak istedim. Siyah ve kırmızının uyumu tartışılmaz!






Kırmızı oje severlerin mutlaka edinmesi gereken renklerden biri. Zilyon tane ojem olmasına ve hemen her gün değiştirmeme rağmen ojelerime çok dikkat etmeyen, etse bile yorumsuz kalan eşim '' aaa bu nasıl güzelmiş silme biraz kalsın '' demişti. 
Satın almak ve ürünü incelemek isterseniz Kozmetiksite 'den BURADAN Cranberry Splash ojeye ulaşabilirsiniz !

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)