KAHVE TONLU GÜNLÜK MAKYAJ *** SEPHORA FAR VE KALEM ***

1/04/2013 01:00:00 ÖS


Saç rengimi kahve tonlara geçirince tercih ettiğim kıyafet tonlarından tutun makyaja kadar bir anda her şey değişiverdi. Eskiden siyah ve koyu tonlu göz makyajına elim giderken şimdi artık daha toprak onları kullanır oldum. Sephora' ya gezmek için hafta sonu gittiğimde far ve göz kalemi ikilisini aldım. Günlük makyajda bu ikiliyi çok severek kullanıyorum. Özellik saç renginiz kahve tonlarında ise mutlaka almanızı tavsiye edeceğim.






Hafif metalik, acı kahve renginde, az kullanıldığında daha doğal yok gibi kalan yoğun kullanımda ise gece makyajına uygun mükemmel kalıcı bir far. Fiyatı ise 32.90 TL!

Ve bu far ile makyaj yaparken kullanmak için aldığım acı kahve tonlu Sephora göz kalemim.



Yumuşacık, kolay sürümü ile gönlümü fethetti. Kesinlikle ilk taksim Demirören Sephora ziyaretimde farklı renklerini de alacağım bu serinin. Yine bu kalemde hafif metalik tonlu. Fiyatı 15.90 TL!

Ben bu ikili ile günlük kullanıma uygun bir örnek makyaj yaptım. Gece tercih ederseniz bu makyajın bir iki ton daha koyusunu yaparak bir davete katılabilirsiniz.





Kahve tonlu, doğal tonlu makyaj sevenlerin, uzun süre mesaili çalışanların seveceği iki ürün. Fiyat ve performans orantısını çok seviyorum Sephora ürünlerinin.  En yakın ve en boş zamanınızda size yakın Sephora mağazalarına gidip denemenizi rica ediyorum, kesinlikle bayılacaksınız!

Peki siz çok renkli makyajları mı doğal tonları mı seviyorsunuz?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. ben böyle farları özellikle gölge kısmında daha yoğun uyguluyorum gayet hoş oluyor sizede çok yakışmış.Birde maşallah gözlerinizin altında hiç kırışıklık yok krem olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  2. Çok güzelmiş Nimo'm, özellikle farın rengine bayıldımm ♥

    YanıtlaSil
  3. çok guzel bı makyaj.zaten butun makyajlarınız tam benım tarzım.bende renklı makyaj pek sevmıyorum sızede çok yakısmıs bu tonlar

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)