MAKYAJ ÖRNEĞİ *** INGLOT AMC EYE SHADOW 81 - ESSENCE SMOKEY EYES BRUSH ***

1/14/2013 01:00:00 ÖS


Saçlarımın rengi değiştiğinden beri makyaj tarzım, kullandığım ürünlerde değişti. Artık makyaj masamda kahve, kızıl tonlu farlara daha fazla yer açmam gerekiyor çünkü sürekli yeni yeni şeyler keşfediyorum. 






İnglot AMC Eye Shadow 81 ve Essence far/gölgelendirme fırçası ile hafta sonu bir makyaj yaptım bunu da size göstermek istedim. İnglot far öyle değişik ki ne renk diye sorsanız tam olarak bir renk olduğunu söylemek zor. kahve alt tonlu, yanar döner hem gece hem gündüz makyajında kullanılabilecek bir renk. Bazen bakır, bazen turuncu, bazen dore, bazen kızıl tonlu oluyor.





Pigment far olduğu için minicik bir kullanım yeterli oluyor. Bu rengi gri bir far ile birlikte kullandım.






Essence fırçadan bahsetmem gerekirse ben çok beğendim. 5 liraya alınabilecek daha iyi bir gölgeleme fırçası var mıdır bilemedim. Bu fırça gölgeleme yapmak, göz çukurlarında farı iyice dağıtmak için kullanılıyor. Kılları yumuşak ve oldukça yoğun olduğu için hiç fırça kullanmayanlar bile rahatlıkla kullanabilirler.


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Yanar döner renkleri çok seviyorum sizede çok yakışmış. Essence fırçası ne zamandır aklımda bir türlü alma fırsatı bulamadım. Ama bu makyajdan sonra fırsat yaratmalıyım. Bu kadar iyi olduğunu düşünmemiştim. =)

    YanıtlaSil
  2. fırçayı kullanmadığım için yorum yapamayacağım ama makyajın çok başarılı ;)

    YanıtlaSil
  3. ben bu far işine hiç alışamadım canım hep kalem çekmek daha çok hoşuma gidiyor..
    ama sana çok yakışmış böyle özeniyorum fırçalar paletler alim mesela inglot ürünleri indirime girsin bende sevinim ama olmadı gitti sende süper olmuş ama :)

    YanıtlaSil
  4. Bu pigmentin rengi de çok güzelmiş.. Acaba bunu da mı alsaydım :D
    Güle güle kullan canımm :*

    YanıtlaSil
  5. Canım makyajın çok güzel olmuş, çok yakışmış sana! Fotoğraflarda arkadan ufak ufak görüyoruz ama salon dekorasyonunu çok merak ediyorum açıkçası, zevkini az çok biliyoruz ama evini nasıl dekore ettin bizlerle paylaşırsan seviniriz. =) Sevgiler :*

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)