NEMLENDİRİCİLER HAKKINDA BİLİNEN YANLIŞ GERÇEKLER *** MISSHA SUPER AQUA CELL RENEW SNAIL ESSENTIAL MOISTURIZER ***

1/16/2013 03:30:00 ÖS

Kış geldi.
Havalar hızla soğuyor.. Önümüzdeki aylar ise daha da cilt kavuran soğuklar başlayacak. Cilt tipiniz yağlı bile olsa kışın ne yazık ki kendi nemini kaybediyor cilt. Nemlendiriciler genç görünüm ve yaşlanmaya karşı cildin savaşım silahları. Ancak hangi yaşa, hangi cilde ne tür nemlendirici ürünler kullanılmalıdır, bu konuda pek bilgi sahibi değiliz. Cildim yağlı, nemlendirici kullanmamalı deyip çoğu kişi nemlendiricilerden uzak duruyor. Oysa ki nemlendiriciler sadece cildi kurumaya değil, çevresel kirlilik ve yıpranmaya karşı da koruyor.

Cildim karma olduğu için kışın T bölgem hariç diğer alan inanılmaz kuruyor. Hatta öyle ki bazen ağzımı açamaz duruma geliyorum Şubat ve Mart soğuklarında. Bu nedenle cildime kışın daha iyi nemlendiriciler kullanmayı tercih ediyorum. Missha' nın Super Aqua Cell Renew Snail Essential Moisturizer kremi nemlendirmenin yanı sıra aynı zamanda bir cilt/hücre yenileyici olduğundan tercih ettim. Yaklaşık 1 aydır bende olan bu ürünü artık yorumlama zamanı geldi.




Ürün kutulu olarak ulaştı elime. Kutunun güvenlik bantlarını açtıktan sonra içinden çok şık, ilk kez bir kremde görmüş olduğum şık bir cam şişede. 130 ml olduğundan uzun süre gideceğini düşünüyorum, bir aydır bende olmasına rağmen daha çeyrek kadarı bitti ve her gün kullanıyorum. 

Vadettiği cilt esnekliğini kesinlikle kazandım. Hatta cilt yüzeyimi de pürüzsüz hale getirdiğini düşünüyorum. 20 'lı ve 40 'lı yaşlara öneriliyormuş bu ürün bu süreçte cildin yaşlanmasını sağlayan kolajen eksikliğini de tamamlıyormuş. Krem jel yağıda.İçerinden %30 salyangoz özü var işte bu da cildi yenileme aşamasından önemli bir içerik. Renklendirici ve paraben içermiyor. Günlük kullanıma uygun. ben sabahları cildimi yıkadıktan sonra kullanıyorum ve gün boyu cildimde nemi hissediyorum. Yapısı gereği sanırım cilt hemen emiyor.
Kıvamı ise şöyle,


Sizde kış için iyi bir nemlendirici, cilt/hücre yenileyici bir ürün arayışında iseniz ve Salyangoz mucizesini iyi bilenlerdenseniz Missha Super Aqua Cell Renew Snail Essential Moisturizer tavsiye ediyorum. BURADAN satın alabilir, ürünü daha detaylı inceleyebilirsiniz.

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

13 YORUM

  1. bugün çok çalışkansın nimom:) az önce senin yazılarından cesaretle sonunda missha bb cream aldım, roaccutane'dan sonra pek korkak oldum inş sivilce yapmaz. bundan da memnunsun madem buna da bir bakayım uzun zamandır nemlendirici arayışındayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıım benim <3

      Canım güle güle kullan bb kremi. uzun süre ciltte kalmasın ve mutlaka iyice temizle hiç sorun olmaz inan :) İyi bir nemlendirici arayışında isen açık tenliyiz biz bunu sende çok seversin.

      Sil
  2. Parabensiz oluşu ve salyangoz içermesi çok iyimiş hemen listeme ekliyorum. Ben daha önce Bosphorus un salyangoz kremini kullandım, inanılma memnun kaldım yüzümde tek bir sivilce bile kalmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle tatlım benimde bir kaç izim vardı sivilceden sebb yavaş yavaş renk tonları düzelmeye başladı. Gerçekten mucize gibi..

      Sil
  3. Daha once missha shiny bb cream almıstım daha 1 sene bile geçmeden bozuldu. Kremin bir su birde katı kısmı kaldı atmak zorunda kalmıstım. Bu nedenle birdaha bu markayı almaya cesaret edemiyorum:( Banada beklerim:)

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Blogunuzu severek takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuz teşekkürler bende beklerim
    http://sesibel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. oldukça güzel bir ürüne benziyor, ben şuan doğal argan yağı kullanıyorum.çook çok memnunum ama bitince düşünebileceğim bir ürün oldu .

    YanıtlaSil
  6. bende bu kremi almayı düşünüyorum ama esmer biri olarak beyazlatma özelliğinden dolayı korkuyorum acaba yüzümü çok beyazlatır mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lüttfenn acill yardım

      Sil
    2. Elbette hayır. Beyazlatmadan kastı ciltteki lekeleri geçryor belki bir ton kadar aydınlık ve renk eşitliği veriyor. B u sonuçlar ise ancak çok uzun sürede....

      Sil
  7. Yardımınız için çok teşekkür ederim.Çok yardımcı oldunuz

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, nimo style... kullandığınız nemlendirici formun salyangoz özütü oranı %40 dır.

    YanıtlaSil
  9. Merhaba nimo seni yeni keşfettim bu üzücü :/ ama artik birakmam heh heh.
    Sana bir sey damisacagim.benim cildim hassas ve kuru ayrica sivilce izleri,lekeleri var.bu krem benim icin uygun mu yoksa ' bu serinin gece gunduz ikilisi var' bu mu uygun.lutfen bana yardim et.tesekkurler

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)