NİMO GELİN OLDU *** DÜĞÜN HİKAYEM ***

1/11/2013 02:00:00 ÖS

Bugün misafirim var dedim ama bu yazıyı yazmadan mutfağa girmeyeceğim Çünkü uzuuun zaman önce söz vermiş bir türlü yazmak adına doğru zamanlama ve ruh haline girmemem sorunu yaşadım. Ancak bugün yazmak adına en uygun gün! Dün tam olarak 2. ayımıza girmiş bulunmaktayız. Ayy utanmalıyım ben hala düğün yazımı yazamadım :)

Neyse bugün kendimi affettirmiş olacağım bu uuuzuuun yazıyla. Umarım sıkılmadan okursunuz :)



Düğünüm Bursa 'da ve hiç bilmediğim bir şehirde olduğundan bir gelin için en önemli şey Kuaför kısmını benim için büyük bir sorunsalı idi! Uzun araştırmalar, yardımlar sonucu bir çok kuaförlere görüşüp son hafta ani bir kararla düğün salonunun kuaförüne kendimi atmaya karar verdim. öyle büyük bir risk idi ki, bir yandan kuaför seçme tercihinden daha az stresli olacağını düşündüm ve düğün günü elimde bir fotoğraf bir model olmadan girdim salona. Ama sonrasında anladım ki düğün ve kendiniz adına belirli tarz oluşturup bunu kuaföre anlatıp, kendinizi bıraktığınızda çok daha iyi sonuçlar doğuruyor!

Ben gelinliğimi seçerken, kendimi o günde hayal ederken hep vintage bir gelin olmayı istedim. Kuaföre gittiğimde ise bunları ve bir kaç sevdiğim stilden bahsedince belki dünya para döksem sahip olamayacağım sıfır stres ve mükemmel bir saç modeli ile çıktım. Öyle ki tüm düğün ve sonrası benim saçım, gelinliğim konuşuldu.

Önce biraz hazırlık kısmından bahsedelim. Kuaför karma olduğundan ve kapalı gelinler olduğundan fotoğrafçımı içeri almadılar. Bu nedenle işin hazırlık kısmını canım dostum, aynı zamanda nikah şahidim olan Eba Esra fotoğrafladı. Burdan ona hiç söylemekten bıkmadığım bir şeyi yinelemek istiyorum. iyi ki var!




Gelin bluzumu ise sevgili Nanay Design düğün hediyesi olarak son dakika sürprizi yaptı :)




Kızcağız saçlarıma erişebilmek için ayağının altına tabure aldı buna rağmen kollarıyla nasıl uzandığına bakar mısınız :)







Makyajım kahve tonlu, belli belirsiz idi. Ten rengimi bir kaç ton daha koyu yapmalarını istedim gelinliğin içinde beyazlıktan kaybolmamak adına. Çok iyi dengelediler makyajımı, sadece bir tek kirpiklerim çok ağırdı. Ve keşke daha uzun ve belirgin bir kirpik seçseymişim diyorum geriye baktığımda. Ama olsun. İstediğim gibi duru bir makyaj oldu.








Daha önce inatla örgü isteyen, asla taç takmayacağım diyen kız nerede yahu, gören var mı onu? :) İşte bu nedenle hiiç asla demeyin gençler. Bu değişikler hep son dakika kararları oldu. Bir anda topuz yaptırmaya ve taç kullanmaya karar verdim.Ama olsun, saçım makyajım ile hayalimdeki şeyi alabildiğime çok mutluğum! :)





Ayakkabım evet, babetti. Ve kızlar içinizde henüz evlenmemiş ve yakında düğünü olan varsa lütfen topuklu eziyetini çekmeyin. Diğer gelinler ayak ağrısıyla ölür ve piste en fazla 15 dk durup oturmaya giderken ben daha salondaki gelin koltuğuna hiiç oturmadım bile. İnanın gelinin ayakkabı ayağında görünmüyor bile..
 Gelin ayakkabılarımın çizimini davetiyemizi de çizen sevgili dostum Doa Design Demet Özge Aykan yaptı. Üzerindeki inci detaylar ise bana ait. Düğün öncesi ayakkabımın altına ismini yazmamı isteyenler için bir yazı yazmıştım. Hepinizi yazdım. Ve kurşun kalem kullandığım, pistten hiç inmediğim için hepiniz silindiniz. Bu sene çok düğün olacak sayemde :D



Ve yağmayan yağmur o gün bizim için şakır şakır yağdı. Kimi der kısmetli gelinsin kimi der tencere dibi mi yalarsın ama bizce keşke olmasaydı. Mesela dış mekan çekimini yapalım derken iç eteğim sırılsıklam oldu ve nitekim de doğru düzgün iş çıkmadığından çekimi düğünden 2 hafta sonraya ertelemek zorunda kaldık. Haa ben gelinliğimi bir daha giydim keyifli oldu ama o günün enerjisi çok başka. İnsanın gözündeki heyecanı , mutluluğu fotoğraflara nasıl yansıyor. Biz şimdi fotoğraflara bakınca bunu net görebiliyoruz. Velhasıl efenim yağmurlu bir günde evlendik biz.


Ve aradaki detayları sonra yazacağım ama artık salona girsin mi yeni çift :)


















Ve artık gecenin sonu, bizi hala fotoğraflamaya çalışan fotoğrafçılara sevgilimin tepkisi. Bu kadar güzel yakalanabilirdi ancak :)



Her güzel şey gibi öyle hızlı geldi geçti ki. hala keşke yine olsa, geri dönebilsem o güne diyorum.
Bir insanın hayatı boyunca yaşayabileceği en yoğun heyecanın olduğu bir kaç andan biri. Düğünüm ile ilgili hiç bir nokta eksik, kötü olmadı. herkesin hayali gibi olur dilerim. çok büyük beklentiler içine girmeden bir yola girerseniz daha az mutsuz oluyorsunuz birde sanırım. Bu hikayede aldığım en büyük ders stresi bir kenara bırakmak, nitekim her şey olacağına arıyor ve 3 - 4 saatte geliyor geçiyor. geriye anılar kalıyor. Kimse birbirini kırmasın, üzmesin, yüzler gülsün yeter ki :)

Birde gelin adaylarına verebileceğim en doğru tecrübe aktarımı şu olacaktır. Kendinizi bir tarzda hayal edin gelinlik seçmeden önce. Ne tarz bir gelin olmak istediğinize karar verince her şey daha kolay. Günlük hayatta sizinle birleşen bir tarzınız varsa şaşmayın, o olmak için uğraşmayın. Ben uzun kollu gelinlik istedim hep çünkü gerçekten kraliyet gelinlerine karşı inanılmaz hayranlığım vardı. Ve nostaljik görüntüyü çok seviyorum. Bu nedenle ben uzun kollu istiyorum deyince çevrem hemen '' ııyy inanmıyorum '' demişti. Ama düğün günü hepsinin ağzı açık kaldı. Önemli olan taşıyabilmek. Ben bu gelinliğin dışında başka bir şey taşıyamazdım, çok eminim! Gelinliğimi Miss Defne 'de özel tasarım yaptırdım. Ekip şahane idi, ruhumu böylesine güzel anladıkları için onlara da bir teşekkür etmem şart. kesinlikle tavsiye ederim İzmir , İstanbul şubeleri var.

Neyse .ok uzattım fıstıklar. Düğün yazısının ikinci bölümü dış mekan çekimleri olacak :)
Umarım okurken sıkılmadınız hikayem. Ve bu süreci en başından beri beraber yaşadığımız için yorumlarınız bende çok kıymetli. nasıl buldunuz Nimo Gelini?  ^_^

Bu arada Bursa 'ya gelin gitmedim hep bu durum yalnış anlaşılıyor İstanbul' da yaşıyor artık Nimo kız :) 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

55 YORUM

  1. ya cerenim!senin minnoş gamzelerine kurban! papilerin, saçın, makyajın hepsı cook gusel...
    su dugun fotoları ıcerısınde heeep en cok konfetili fotolara hayran oluyorum bı de bıraz anadolu olacak ama damadın gelını alnından optugu o an..cok duygusal gelıyo bana..
    sevorum kıs senı!
    optum mınığımm

    YanıtlaSil
  2. Herşey çok güzel ve siz çok mutlu görünüyorsunuz, allah bozmasın!

    Ve fakat, özellikle gelin ayakkabılarına ve siyah-beyaz fotoğrafa ba-yıl-dım!!!!!!

    Hep mutlu olun!!! Maşallah :) Başak

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir gelin oldun Nimo :)

    YanıtlaSil
  4. Valla bir bayanın en güzel günü bence düğün günü :) bebeği olanlarda doğumdan sonra yavrunu kucağına ilk aldığın an diyorlar ama daha onu yaşamadık hayarılısı :) Konu nereye gitti yahu :)) Neyse valla ceren herşey okadar güzel fotoğraflanmış ki her anı sanki yanındaymış gibi hissettim. İlk kez uzun kollu bir gelinliği gerçekten beğendim ve giyen insana yakıştırdım. Hala keşke yine olsu diyormuşsun ya valla eşim bana hadi yarın yine düğün yapalım dese anında gelinliği giyer çıkarım ortayaki aradın 3 yıl geçti hala her anı gözümün önünde :)

    YanıtlaSil
  5. Çok yakışmışsınız Allah bir ömür mutlu etsin inş, gelinliğin hem kapalı hem de çok şık gerçekten çok yakışmış, maşallah maşallah diyelim:)

    YanıtlaSil
  6. sabırsızlıkla beklediğim bir yazıydı ve hayran hayran baktım resimlere :) gerçekten muhteşem.. :) 2. kısmını da aynı sabırsızlıkla bekliyorm :)

    YanıtlaSil
  7. nihayet beklediğim post geldi ;)sevgili nimo binlerce maşallah diyorum sana...ne kadar güzel gelin olmuşun öyle...Allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu ❤❤❤

    YanıtlaSil
  8. maaşallah sana :) nazar değmesin. çok ama çok güzel bir gelin olmuşsun:) mutluluğunuz hep daim olsun :))

    YanıtlaSil
  9. Her şeyin çok güzel olmuş canım bir ömür mutlu olun inşallah :)

    YanıtlaSil
  10. prenses gibi çok güzel bir gelin olmuşsun! saçın makyajın çok doğal çok güzel! gelinlikl bir harikaa bayıldım evleneceğim zaman saçından makyajından baya bi ilham alırım:))) bir ömür boyu mutluluklar! Bursa'yı da çok severim ne güzel bi yere gelin gitmişsin:)

    YanıtlaSil
  11. Çooook güzel olmuşşş bi an kendimi hayal ettim o ortam da :))) allah hep mutlu etsn sizi inşallah :)

    YanıtlaSil
  12. Prensesler gibi olmuşsun. Her fotoğrafa ve ayrı ayrı düşünülmüş tüm ayrıntılara bayıldım. Yüzün hep böyle gülsün ve hep böyle mutlu olun inşallah. :)

    YanıtlaSil
  13. o gece herşey çok güzeldi ama sen her şeyden güzel ve tatlıydın Nimocum.
    Masalardaki Pamuk Prenses gibiydin.

    YanıtlaSil
  14. Tek kelimeyle HARİKA ! :) Maşalllah güzellik..

    YanıtlaSil
  15. herşey harika olmuş cnm. fotolara bayıldım. dans fotolarınıza özellikle. çok mutlu yıllar dilerim size.

    YanıtlaSil
  16. Çok güzel olmuşsun, hiç sıkılmadan okunacak bir yazındı gene :) Her karede bir başka güzeldin, bir ömür mutluluklar :))

    YanıtlaSil
  17. ayy çok güzeellerr..kuafördeki çekimleri yapan arkadaşta maşallah ne güzel çekmiş..daha güzelleri de vardıı heem :)) haha neyse ay sanki yine 10 kasım'a gittim..şahitlik yaptım.. roman oynadım..halay çektim..ay hiç yerimde durmadım...çok güzeldi herşey bir ömür böyle sürsün inşallah...

    YanıtlaSil
  18. Çooook çook güzel bir gelin olmuşsun Nimocum, harika gözüküyorsun bayıldım :)

    YanıtlaSil
  19. muhteşem olmuşsun nimocan :) MAşallah size.. :) Yalnız ben bişey sormak istiyorum çıkış ve dans şarkınız neydi?

    YanıtlaSil
  20. Çok güzel,ahu gibi bir gelin olmuşsun.
    Seneler evvel anneme bir arkadaşımın ananesi şiir gibi kızın var demişti.
    İşte sende aynen şiir gibi olmuşsun fazla boyanmadan, pula, boncuğa bulanmadanda çok güzel gelin olunabiliniyor.
    Bu arada seni gelinliklerle görünce gelinliğimi giyesim geldi.:))
    Bursa'nın kuaförleri iyidir bir Bursa'lı olarak İstanbul'da hala istediğim gibi bir kuaför bulamamanın sıkıntısını çekmiyor değilim.
    Ayrıca düğün salonu pek bi tanıdık geldi bir mahsuru yoksa sorabilir miyim ayrıca kuaförünüde merak ettim kimdi??

    YanıtlaSil
  21. önceee again and againn mutluluklarrrr!
    sonraaaa
    her şeyin gönlüne göre olmasına çoooook sevindimmm
    bi daha sonraa sırt detayına öldüm bitttim!
    en sonraaa
    o siyah beyaz fotoğraf beni çook duygulandırdı, şu hayali farkettim bundaaan yıllar yıllar sonraa evladının evladı sanki post yazmış da evlilik hazırlığında işte benim büyük büyük annem böyle gelin olmuş ben de böyle olmak istiyorum der gibi...

    sevgiler,
    enda,
    http://detailsbyenda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  22. Şu sayfayı kapadığımda aklımda saç ve gelinliğin asilliği kalacak çok güzel görünüyosunuz bir ömür mutluluklar diler ve darısı başıma derim :) Olurda 3 senelik beraberliğimi ewliliğe dönüştürmeyi başarabilirsem bir Bursalı olarak kuaöför ismini almaya sayfanıza yine gelicem :)))

    YanıtlaSil
  23. Beklediğim post yazılmış yuppii..
    2 ay önce twette yayınladıgın fotondan zaten anlamıştım ne kadar güzel olduğunu..
    Çok çok beğendim her şeyi..
    Allahım hep mutlu etsin sizleri..

    Rabbim nasip ederse bende babet kullanacağım,
    daha gelinlik bakmaya başlamadım ama seninkini o kadar beğendimki,
    alıp giyesim geldi :)

    YanıtlaSil
  24. Keşke Kocaeli' de yaşasan :D
    Mutluluklar Ceren ama nimo daha güzel geliyor bana mutluluklar nimoo :)
    Her kare birbirinden güzel. Ben bayıldım. Saçında, tacında ayakkabılarında gelinliğinde hepsi çok güzel. Sıkılmadan heyecanla okudum. Devamını çabuk getir. Yine 2 ay bekletme bizi :)
    Konuşulacak kadar güzel olmuşsun ben de bayıldım. Daha ne diyeyim, diyecek bir şey yok her şey mükemmel. Mutluluklar nimoo

    YanıtlaSil
  25. mutluluğun daim olsun Nimocum hep böyle mutlu ve yanyana olun. Herşey çok güzel görünüyor düğüne gelmiş kadar olduk :) İsmim silinmiş : ))

    YanıtlaSil
  26. wuuuuu öldüm bittimmm
    maşallah ttalım sana
    siyah beyaz kareye bittim bomba olmuşş

    YanıtlaSil
  27. Herşey çok hoş görünüyor. memleketimde evlenmişsiniz. :)
    Bende düğünümü hiç unutamıyorum. Herşey ne kadarda çabuk geçiyor bak gelin olmayı özledim yine. Eşime hala tekrar evlensek ya diyorum :) -Tabi aynı heyecanı veremez hiçbir zaman-

    Dediğiniz gibi düğünde herşey olacağına varıyor. Kendini akışa brakıp anın tadını çıkarmak en güzeli :)

    Aynı sorular bende de vardı benimde düğünüm eskişehirde oldu. Herkes beni eskişehire gideceğim zannediyordu :)

    Bir ömür mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  28. çokk güsel bi gelin olmuşsun saçın makyajın harika.eniştemizde gayet cool yakışıklı olmuş.Allah bi ömür boyu ellerinizi ayırmasın.hep mutlu olun inşallah.ben 3 sene önce evlendim.bende fransız gelinleri gibi olmuştum.sana katılıorum bi tarz belirleyip ona göre hareket etmek lazım.stresi bi kenara bırakıp beklentilerini düşük tutup düğün hazırlıkları ve düğün gününü musmutlu atlatmak lazım.anahtar kelime no stres geriye sadece hatıralar kalıyor.

    YanıtlaSil
  29. Çok mutlu olun, her şey istediğin gibi olmuş umarım bundan sonra da öyle olur :)

    YanıtlaSil
  30. Seni yeriimm. O gamzen ve gülüşün nası tatlı arkadaş yaa. Tüü maşallah.
    Nimom çok güzel bir gelin olmuşsun canım benim. Gelinlerde rengarenk makyajdan nefret eden biri olarak senin makyajının sadeliğine yüs puan veriyorum:)Ama o güzel suratına ne renk yapsalar olurmuş zaten:) Mutluluklar diliyorum tekrar tekrar.Çok kocaman öpüyorum seni,mck:*
    Ben de bir fırsat bulsam da 1 sene olmadan düğün yazımı bi yazsam yahuu:) Senden gazı almışken bi el atiim bari:)

    YanıtlaSil
  31. bende diodum ki kendi gelinliğimden sonra en çok beğendiğimden diğeri ,aaaaa Miss Defneymiş meğer,aynı firmayla çalışmışız.Çok profesyonel olduklarını demeye gerek yok ortada.Ankara şubeside var.Mutluluklar diliyorum ,çok tatlı olmuşsun,heycanınız hep böyle sürsün.

    YanıtlaSil
  32. Herşey harika gözüküyor. En önemlisi içine sinmiş olması zaten. Benim hiç-bir-şeyim istediğim gibi olmadı düğünümde :( ileride yurtdışında sadece arkadaşlarımla salaş bir düğün tazelemesi yapmayı düşünüyorum :)) içimde kaldı birçok şey..
    Çoook ama çook mutlu olun! Çok güzelsiniz...

    YanıtlaSil
  33. ne güzel gelin olmuşsun maşallah Cerencim.rabbim mutluluğunu daim etsin!

    YanıtlaSil
  34. Canımm okadar güzelsiniz ki hayırlı uğurlu sonsuz olsun mutluluğunuz daim olsun :)
    Seni görünce şunu diledim bende bu duygularla düğünümüzü atlatırım ve gözlerimde aynı ışıltı olur seninki çok güzel yansımış çok mutlu olun hayatım :)
    Son olarak nimo geline güzel bir gelecek eşiyle sağlık ve mini minak şirin bir bebek dilerim :)))

    YanıtlaSil
  35. Sadece kocaman bir masallah diyorum fazlasina gerek yok arkadaslar yazmis yazilabiecek herseyi :)
    +ertesi gun ayni salonda dugundeydim bende. Resimlere bakarken salonun renklerinden farkettim :)
    Gelin nimo'muz orda en mutlu gununu yasarken daha 24 saat bile gecmemis:)

    YanıtlaSil
  36. Allah nazardan esırgesın,ısteyen herkesın olsun ınsallah:)
    Sanıyeler ıcınde yorum yazarsam 1.olurum :D herkesın sılınmesıne cok sevındım:)

    YanıtlaSil
  37. Tüm fotoğraflardan sonra ,sen kesinlikle pamuk prenses gibi olmuşsun, bembeyaz ne güzel;)


    htpp://yagmuryucel.blogspot.com

    YanıtlaSil
  38. Hepimizin isminin silinmesine sevinsem mi bilemedim çünkü bizim hikayemiz nihayete erecek gibi görünmüyor henüz. :) Yazının sonunda söylediğin gibi her şeyi olacağına bırakıp, hayatın bize verdikleriyle mutlu olmalıyız..
    Siz sıranızı savdınız bu yıl bizim yılımız olsun artık :)
    Annem kına fotoğraflarını çok beğenmişti hemen düğünü de göstericem, tekrar mutluluklar size...

    YanıtlaSil
  39. maşallahh
    nazar değmesin:)

    YanıtlaSil
  40. bence harika bir gelinlik ve sanada yakisiyor sankiiii asillar önce evlenmissin gibi :) cok yakismis masallah :))

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  41. bütünn düğün yazılarını hayranlıkla ve sana katılarak izleyip,okumuştum.. öyle güzel bir gelin olmuşsunki ceren abla! :) bayıldımm .. normalde bende uzun kollu pek sevmezdim ama seni görünce inan fikrimi değiştirdim. herkesin aklında hep ''ilerde böyle bi gelinlik giyeceğim '' hayali vardır, benimkide senin tarzına doğru kaydı! :)) cok cok mutlu olun inşallah seni çook seviyoruum <3 :)

    YanıtlaSil
  42. Nimom mutluluğunuz daim olsun kuzum.hersey çok guzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  43. çok güzel görünüyosunuz mutluluğunuz daim olsun :)

    YanıtlaSil
  44. heey, fıstık ben yeni okuyabiliyorum yazını. Fotoğraflar şahane gözüküyor. Tişört de çok yakışmış =) Hep mutlu olun umarım. öpüyorum seni=)

    YanıtlaSil
  45. canımmm herşey çok güzel olmuş... Çok duru bir gelin olmuşsun.. İnşallah mutluluğun daim olur. Öpüldün..

    YanıtlaSil
  46. Sennnn nasıl bi şeysinnnnnnnnn! <3

    Tatlımmmmm,belki inanmayacaksın ama o kadar güzel bir gelin olmuşsun ki..Allahım nazardan sakla diyerekten damlalar aktı yanaklarımdan...Çok mutlu oldum senin adına...Evet belki uzaktayız belki hiç ama hiç tanımıyoruz birbirimizi ama ancak bu kadar sevinebilir insan bir başkasının mutluluğuna... <3

    Uzun kollu gelinlik olayı kafama acayip yattı sayende,yorulunca da ikinci ayakkabı olarak mutlaka seninki gibi bir babetim olacak ;)

    Sen iyi ki bizlerden önce evlendin kuzum...Olur da 5 yıl sonrası çabucak gelir de evlenirsem,açıp açıp okuyacağım bu yazıları (sakın silme olur mu :D )

    Demir ailesine bir ömür cupcake güzelliğinde mutluluklar,pembiş bir ömür diliyorummmm :*

    En kötü gününüz böyle olsun ;)

    YanıtlaSil
  47. ya ben evleniyoruz tişörtünü çok sevdim =)..Her fotoğrafta çok içten gülmüşsün.Mutluluğun yüzüne yansımış.Her şey çok güzel olmuş =)

    YanıtlaSil
  48. saçına makyajına gelinliğine herbişeyine bayıldım ben senin :) hep böyle mutlu ol inşallah

    YanıtlaSil
  49. gelinliğin çok güzel olmuş ve sanada çok yakışmış. Allah mesut etsin :)

    YanıtlaSil
  50. O kadar güzel olmuşsun ki kelimelerle anlatamam.
    Sende türkan şoray havası var onun kadar duru bir güzelliğe sahipsin ceren :)
    Gelinlikle o kadar muhteşem olmuşsunkii bakınca o kadar duygulandım ki :)
    VE ayakkabının altında benimde ismim varrr pardon numaram var hehhehe çok mutlu oldum inş. bende bu yaz gelin olabilirim :)
    Sana daimi mutluluk diliyorum yakın zamanda senin kadar tatlı ve güzel bir bebiş bekliyorum senden :)

    Seni seviyorum <3

    YanıtlaSil
  51. Peri kizi gibi olmussun nimo'cugum,gelinligin super...Allah bir yastikta kocatsin

    YanıtlaSil
  52. ya ben seni hiç tanımıyorum ama fotoğraflarındaki pozitif elektriği aldım resmen. çok duygulandım gözlerim doldu yahu. herşeyin çok güzel olmuş. ömür boyu mutlu olursunuz inşallah. Allah nazarlardan saklasın.



    www.buneguzellik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  53. mutluluklar dilerim,blogu yeni gezme firsati buldum.ozellikler gelinligine bayildimmm

    YanıtlaSil
  54. cok güzel fotograflar bakmaya doyamadım ve siz cok güzel bir gelin olmussunuz masallah masallah masallah :) ebedi aşk ebedi mutluluklar size ve ailenize :)

    YanıtlaSil
  55. Yaa bu nasıl bir güzelliktir :) Yüzünün güzelliği bir de o gülüşünle buluşunca şirin mi şirin muhteşem saçlarıyla harika bir gelin olmuşsun.. Hayalleri süsleyen bir gelinlik ve zaman zaman gerginlik yaratan saçım şöyle olsa diye hayallere daldığımız bir saç modelinin muhteşem uyumu. Gözlerinizden okunan o büyülü mutluluk ise sanırım paha biçilemez :) Çok beğendim çook Allah daim etsin mutluluğunuzu..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)