ÜRÜN KEŞFİ *** LOREAL VOLUME MILION EXCESS MASCARA ***

1/28/2013 12:30:00 ÖS

Loreal 'ın her sene sürekli olarak yeni mascaralar çıkardığını biliyoruz. Bu yıl ki sürprizi le 2010 yılında favorim olan siyah dore ambalajlı Volume Milion Lashes mascarayı EXCESS olarak yenilemesi. İlk ince fırçalardan biriydi bu mascara ve o dönem çok meşhurdu. Şimdi Excess mascara ise ek tek ayırılan ve dolgun kirpikleri vaade ediyor.




Ürünün fiyatı 40 TL fakat bazen %50 indirimlere denk getirip alabilirsiniz. Kokulu ürünleri sevmiyorsanız kesinlikle almayın çünkü hafif çiçek kokusu var. Kirpikleri dolgunlaştırmayı hedefliyor ama bu tarz fırçaları ben sevemiyorum, benim kirpiklerimi dolgunlaştırmıyor. Sadece tek tek ayırıyor. Ben tek kat kullandım çünkü ikinci katında topaklanma yaptığını fark ettim.




Gözlerinizle oynamadığınız sürece kesinlikle dökülme yapmıyor. Gün boyu kalıcı makyaj temizleyici hafif bir köpükle bile kolayca çıkıyor. Rengi şahane, koyu bir siyah! Ama ben eski Volume Milion Lashes dolgunluk açısından daha çok severdim. 

Aranızda deneyen var mı bu mascarayı?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Tam da yeni bir mascara alacağım bu dönemde iyi oldu bu post.
    Ben de bloğuma beklerim.
    http://elvanozenay.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. merhaba nimocuk:) ben bundan hiç kullanmadım ama l'oreal lash architect kullanıyorum uzun zamandır çook da memnunum fiyatları da aynı 40TL:) ben en son yılbaşı kampanyasından 20TL.gibi bir rakama kaptım o ayrı..:D fiyatına göre oldukça güzel bir maskara olduğunu düşünüyorum denemediysen de denemeni tavsiye ederim ;))

    YanıtlaSil
  3. ben bunu denemedim ama fırçası maybeline one by one rimelinkine çok benziyor

    YanıtlaSil
  4. Ya kuzu ben bu tarz fırçaları kullanamıyorum :(
    Hem gözümün üstünü resmen boyuyorum..Hemde kirpikleri dolgunlaştırıyormuş gibi gelmio bana..Ben yoğun kıllı fırçaları seviyorum sanırsam :)))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)