YAĞLI VE MAT CİLTLER İÇİN ESSENCE CLEAR & MATT FONDÖTEN ***

1/09/2013 01:00:00 ÖS


Uzun zamandır BB Krem dışında cildime bir şey kullanmayan ben, sadece meraktan alınan fondötenler içine Essence Clear & Matt fondöteni ekledim ve BB Kremi falan unuttum. O nasıl güzel bir mat his, o nasıl bir doğal görüntüdür tarif edemiyorum!




Bendeki 01 numara Porcelain renk. En açık tonu eğer beyaza yakın kumral tenli ve cilt sorunları olmayan bir cildiniz varsa bu rengi tavsiye ederim. Cildi parlak, yağlı ve makyajlı gösteren yapısı yok. Sürer sürmez o mat bitişi hissediyorsunuz zaten. 30 ml olsa bile su bazlı yapısı sebebiyle minicik bir miktarı bile güzelce dağıtılabiliyor.


Kapatıcılık konusunda çok yüksek beklentiniz olmamalı bu ürünü alırken çünkü ortadan biraz daha az. dediğim gibi cildinizde renk eşitsizliği ve siyah nota dışında başka problem yoksa severseniz. Üstelik bu güzel ürünün 10 TL gibi komik bir rakamı var. 

Cildiniz yağlı ve doğal görünümlü ürünleri seviyorsanız Essence Clear & Matt Fondöteni şiddetle tavsiye ediyorum!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Yanıtlar
    1. Hayır canım sadece Gratislerde satılıyor.

      Sil
  2. elimdekiiler bitince denicem bunu, gerçi ben de sivilce de var da fondöten altına kapatıcı uygular onu hallederiz :) sende de çok doğal durmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilce sorunun varsa pek sevmeyebilirsin canım yetersiz gelecektir. Bence Clinique Even Better tam senlik.

      Sil
  3. Ben de kısa bir süre önce almıştım cildimde akne tedavimden sonra kalan bazı koyu izler var oldukça kapatıcı oldu ve cildi yumuşacık yapıyor kesinlikle tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)