YENİ YIL GELMİŞ HOŞ GELMİŞ ***

1/04/2013 03:00:00 ÖS

Yeni yıl gecesi geçeli 4 gün geçti ama size biz o gece neler yaptık anlatmadan geçmek istemedim. Birincisi evli olarak ilk kez yeni yıla eşimle girdim. Ve ilk kez İstanbul 'da tabii. Can dostum dediğim Esra Eba ile bir hafta öncesinde deli gibi '' ne yapsaaak ne yapsak '' diye diye sonunda '' amaaan yaa bize gelin işte, evde kopalım  '' teklifi cazip geldi. İstanbul da yılbaşı gecesi dışarıda olmak demek işkence demek. Taşkınlıklar, trafik, sarhoş şoförler ... Bizde önce bir Bağdat caddesini turlayıp geceyi Esranın eşi Burağın dj harika müziği eşliğinde, tabu oynayarak girdik!














Esra' cım sadece sofrada değil ev dekorasyonunda da her yere özen göstermiş, bizim için evi yeni yıl konseptine sokup süslemişti :)










Bu vesile ile herkese mutlu, sağlıklı, neşeli bir yıl diliyorum. İşte biz böyle pijamalarımızla, sıcacık evimizde, kahkahalarla girdik yeni yıla. Çok keyifli idi umarım sizinde öyle geçmiştir.

MUTLU HAFTA SONLARI =)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. ne kadar güzeldii yahu.......

    YanıtlaSil
  2. canımm nimomm! gercekten eglencen yuzunuze yansımıs kuzum ne guzel hem gezmıs hem ev keyfı yapmıssınız PTT Keyfinin ustune yok diyorum :D
    opuyorum :*

    YanıtlaSil
  3. Ayyy cok tatlisiniz :) imrendim imrendim imrendim :)
    Esinle nice mutluuu senelere insallah, Allah sizleri ayirmasin :)

    YanıtlaSil
  4. Sayfanizi cok seviyorum yalniz orgu berelerin nasil oruldugune dair linkler atsaniz dha iyi olur

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)