ALIŞVERİŞ *** KAMELYA.COM AVENE İNDİRİMİ VE DİĞERLERİ ***

2/01/2013 03:00:00 ÖS

Dünyanın en köklü ve en eski dermokozmetik markalarının çok önemli bir kısmı Fransız kökenli. Avene ürünleri de öyle. Lise yıllarımda sivilce sorunları yaşadığım dönemde cilt doktorumun da önerisi bu marka olmuştu evde cilt bakım ürünlerim bitip, yüzümde yer yer sivilceler çıkınca tekrar dönüş yapmak istedim. Kamelya.com da Avene ürünlerinde %30 a varan indirimi görünce artık ertelemedim doldurdum sepeti. Araya da nicedir istediğim Dermalogica yüz temizleme jelini ve nicedir yorgunluktan şikayet eden eşime Youplus Enerji tabletini de ekledim...


Hepsini tek tek deneyip, yazılarına özel yer vereceğim. Termal su ile ilgili o kadar yazı okudum ki gittim büyük şişe de ben sipariş ettim, aayy ne ferahlatıcı bir olay, pııs pııs :)

İlk kez bu siteden yaptım alışveriş, siparişlerim 2 saat içinde kargoya verildi ve ertesi güü güzelce paketlenmiş şekilde elime ulaştı. Hız benim için önemli. Böyle çok hızlı çalışan firmaları da çok seviyorum.
Ben deneyimleyip ürünleri tek tek yazana kadar eğer sizinde sık kullandığınız Avene ürünlerine ihtiyacınız vardır belki diye %30 a varan Kamelya.com indirimini haber etmek istedim! Benim aldığım ürünler ve diğer Avene markalı ürünlere BURADAN ulaşabilirsiniz!

Daha önce bu siteden alışveriş yapan var mı?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. Anammm Avene urunlerini hic denemedim gercekten denemek istiorum :\Yazini bekliorum bebegim optum

    YanıtlaSil
  2. Bende şu fiyatı oldukça tuzlu olan dermelogicalardan kullanmıştım :)
    dermalogicanın yüz temizleme jeli başarılı bir ürün.

    YanıtlaSil
  3. Canım 1 senedir yüzümde hiç olmadığı şekilde sivilceler oluşmaya başladı ve oluşan sivilcelerin geçmesi de zaman alıyordu, iz kalıyordu. Bi' kaç krem kullandım fayda etmedi sonra Cildiye doktoruna gittim ve 1 ay önce Avene Triacneal'i verdi ve düzenli olarak her akşam yatmadan önce kullanıyorum açıkcası ben daha bi' fayda görmedim bilmiyorum neden hala bi' etki göstermedi ve bu sürede yumurtalıklarımda kist olduğunu öğrendim ve kistin sivilcelere sebep olduğunu söyledi doktorum. Umarım senin cildine iyi gelir kullanıp görüşlerini paylaşırsan ve nasıl uyguladığını da anlatırsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
  4. akıllı ürünler seçmişsiniz kamelyadan güle güle kullanın
    fırmaların urun gondermelerı ne güzel
    blogerları desteklemelerını sevıyorum

    YanıtlaSil
  5. avene manyağı olarak bu siteyi de dikkate aldım
    bir de nimo'cuğum vücütta ödem oluştuğu zamanlarda da sivilve ve akneler çoğalırmış hani cildi içten beslemek mevzusu...
    onunla ilgili bir besin programı da yapsan daha da rahatlayacaksın inşallah şifa olsun öptüm

    YanıtlaSil
  6. ben nicedir bu siteden alışveriş yaparım, aynen söylediğin gibi hem çok güzel paketliyorlar hem de aynı gün içinde kargoya veriyorlar.

    bir de balkaymakfilan'a ben o kadar sivilcelendiğimde dermatolog "la roche posay'ın effaclar serisinden effaclar gel & effaclar mat" tavsiye etmişti, 1 haftaya kalmadı cildim düzelmeye başladı. ayrıca kokusu ve ferahlık hissi muhteşem ürünler. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)