ETKİNLİK *** RENKLERİN PATRONU ESSIE TÜRKİYE 'DE! ***

2/12/2013 12:30:00 ÖS

Günaydın herkese.

Sabahın ilk yazıları içiniz açılsın diye hep oje olur fakat bu defa bir değil bir çok oje olsun muu?

Siz Essie markasını benden çokça duyuyorsunuz ama yeni takip etmeye başlayanlar için BURADAN ulaşabilir! hafta içi Essie 'nin gerçekleştirdiği tanışma ve '' renklerin aşkla buluşması etkinliğinde idim. Sapphire AVM Seyir Terasında Essie ve renklerle dolu bir gün geçirdik!










Essie dünyanın en çok satılan oje markaların başında geliyor hatta öyle ki dünyada 3 saniyede bir Essie ojenin satıldığını söylesem...


Biz markayı ürün müdürlerinden keyifle dinledik ve o gün öğrendik ki oje severler kadar tüm dünya ünlüleri de Essie çok seviyor.  ESSIE Türkiye Ürün Müdürü Esra Aydın ise lansmanda gerçekleştirdiği konuşmasında ESSIE ojelerinin üstün salon kalitesindeki performansına de değinerek: “ ESSIE ojelerinin renk paletinde yaklaşık 250 farklı seçenek bulunuyor. Biz ilk aşamada 90 renk çeşidini sizlerle buluşturuyoruz. ESSIE’nin üstün formülü sayesinde parlak, uzun süre dayanıklı ve hızlı kuruyan ojeler artık sizin için de vazgeçilmez olacak. Tek seferde kolay uygulama sağlayan özel fırçası ve oje formülünü 2 yıl dayanıklı tutabilen özel şişe tasarımı ile ESSIE; ilk tanışma anınızdan itibaren bambaşka bir manikür ve oje deneyimi yaşatıyor. Ojelerinin içeriğinde sağlığa zararlı kimyasallar arasında yer alan Formuldehit, DPB ve Tuline de bulunmuyor.” açıklamalarında bulundu. 

Bizlere o gün Essie uzmanları tarafında oje uygulaması yapıldı. Renklere dayanamayan ben bu defa çok farklı iki tonu bir arada kullandım. Yüzük parmağım Merino Cool diğeri ise In Stitches! En kısa sürede bu iki rengi edinmeliyim. In Stitches ise Ladt Gaga' nın favori ojesi imiş bu arada :)







 Shewolf, Chunlibeauty Buse, Pinar, İnciKolyem, Mavi Ojeli KızEsra ve Mission Beauty ile de bu sayede bol bol muhabbet etmiş olduk!  Oje sevelerin mutlaka Essie Turkey facebook sayfasını takip etmesini istiyorum. Onların müthiş renk kartelalarına aşık olacaksınız..

Hoş geldin Essie Türkiye' ye :)

Etkinlik demişken İstanbullu blog yazarları bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz büyük buluşmaya katılıyorsunuz değil mi? Detaylar için TIIK TIIK!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. renkli ve güzel bir gün olmuş cnm.

    YanıtlaSil
  2. Satış noktalarında essie ojeleri görünce..canım bir tatlı istiyor anlatamam renklerinden dolayı :) yine aynı etki oldu yutkundum valla :P :) Bütün renkleri süper zor seçiyorum :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)