GÜN GÜN DAYMOD *** AŞK MODU - SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL KOLEKSİYON ***

2/12/2013 03:30:00 ÖS

Sevgililer günü bahar ayları, yaz ayları varken neden kış günü ilan edilmiştir hiç düşünen oldu mu? Mesela yazın olsaydı tekne ile denize açılsaydık, soğuk içkilerimizi yudumlayarak gezseydik. yada bahar sabahı kahvaltılıklarımızı hazırlayıp pikniğe falan gitseydik, çimlere yayılıp kahvaltı ederdik... Ama gelin görün ki Şubatın tam ortasıdır sevgililer günü , soğuk ve karamsar hava ile birlikte gününüzü ya şenlendirir yada bekarsanız daha da bunalıma sokar. Nereden geldin buraya derseniz Daymod çorabın sevgililer günü özel koleksiyonunda yer alan 3 çorabı çok severek kombinlerken '' keşke az olsaydı be! '' dedim içimden. Bu seferlik kalpli çoraplarımı kazaklarımla kombinledim. '' Yaz gelsin ohoooo! '' diye geçiriyorum tabi içimden :)






Dizleri kalpli sevimli Daymod Ask Desenli Çoraplarımı yine kırmızı kalpli kazağım ve gri kloş eteğimle kombinledim. Bu çorabı elbiselerden daha ziyade etekle daha sevimli kombinlerde kullanmanızı öneririm. Kazak seçimi size kalmış. Etek yerine şortlar ile de kullanabilirsiniz mesela! 

Bu arada unutmadan Daymod çoraplarda yaşanan beden sorunu bu çorap için en dikkat etmeniz gereken şey, dizleri yürüdükçe aşağı kayacaktır eğer küçük gelirse. Bu nedenle giydiğiniz çorap bedeninin 2 büyüğünü bu çorapta almanızı tavsiye ediyorum, yoksa çekiştirmekten bu şirin şeyin keyfine varamazsınız :)

İsterseniz yaşadığınız şehirde Daymod satan yerlerden yada BURADAN online sitelerinden bir tıkla alabilirsiniz.

Ben bu hafta Daymod ile aşk modundan olucam, keyifle takip etmeniz dileğiyle o zamaaaan ;)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)