HER GÜNE BİR OJE *** FLORMAR MATTE SERİ ***

2/11/2013 10:30:00 ÖÖ

Merhaba yeni hafta, merhaba Pazartesi, merhaba herkeseee!

Yeni haftaya yeni bir koleksiyon ile başlamak istedim Flormar Matte ismi ile mat ojelerden oluşan bir seri çıkardı. Bende 3 rengi mevcut ve tek seferde bu 3 rengi yazacağım! Mat ojeleri her renkte sevmiyorum bu nedenle ilk kez beyazı denedim, çok sevemedim üzerine yeşil ve mor renkler ile çizikler atarak farklı bir görüntü olsun istedim. Evet, bu halini çok sevdim :)




Eğer tırnağınızın boyu kısa ise tek kat yeterli, kıvamı kısmen yoğun fakat uzun tırnakta ikinci katı istiyor. En azından ben iki kat kullandım.











Öncelikli olarak mat şişe tasarımları çok hoş olmuş. Sürümünün kolay olması da mat ojelerde çok önemli bu nedenle Flormar benden tam puanla geçti. Tüm mat ojeler gibi kısa sürede kuruyorlar. Bu tüm iyi performansına göre de 3.5 TL gibi iyi bir fiyatı var. Daha ne olsun!



Bu 3 renk dışında seride 12 renk var. Tüm Flormar satan kozmetik market ve Flormar mağazalarında bu renklere kolayca ulaşmanız mümkün. Hiç mat oje denemeyenlere ve çok sevenlere tavsiye ediyorum ;)

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. saatlerce ugrasmaya gerek kalmadan bu desenleri yapmak cok pratikmiş :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)