İSTANBULLU BLOG YAZARLARI BULUŞMASI ***

2/22/2013 01:00:00 ÖS

Eskisi gibi çok sık yazmadığımdan şikayetçi herkesten çok özür diliyorum. Mesleki eğitimim ile ilgili bir akademiye başladım ve inanılmaz yoğun ev, iş-okul arası mekik dokuyunca enerjimi yitiriyorum. Aslında yine buralardayım fakat çok sık yazamadım bu hafta, bunun bir nedeni ise Cumartesi günü gerçekleşen İstanbullu Blog Yazarları Buluşması. İnanılmaz kalabalık tatlı bir yorgunluk ile atlattık. '' aayy şöyle olur mu '' , '' aayy şunu da şöyle mi yapsam '' , '' ayy bu neden böyle, şu niye öyle '' derken tüm korkularıma göre süper ötesi geçti. Sonuçtan herkes memnun olduğu için bende mutluyum. Yazı için geç kaldım ama artık ev sahibesi de yazsın değil mi?

Öncelikle bana inanıp gelen herkese teşekkür ederim. Caffe Nero bizi şahane ağırladı. Mekan kişi sayısına göre küçük olsa da hiç sorun yaşamadık serviste. Onların envanterine göre 114 katılımcı olmuş, ben 85 e kadar sayabildim sonrasında beynim yanmaya başladı kalabalıktan. Herkes yer bulamadı, çoğu insan ayakta idi buna rağmen herkes güldü, muhabbet etti, dinledi, fikir alışverişi yaptı, marka temsilcileri, seo uzmanları ve bumerang yetkilileriyle sohbet etme şansı buldu. Benimde bu kadar yorgunluğun karşılığında tek hedefim insanları kaynaşması, birlikten kuvvet doğacağını, sesin daha güçlü çıkacağını göstermek idi! Katılan katılmayanlar için o güne ait fotoğraflara bakıp gülümsemek isterseniz bu yazıyı sizin için yazıyorum... 




































Parti, buluşma olurda pasta olmadan olur mu hiiiç dedik kocamaaaaaan bi pasta kestik! :)




Bikurabiye 'nin tatlı sahibesi, yaratıcısı Güldem bize özel '' Super Blogger '' temalı bir butik pasta hazırlamıştı. Nefis yaratıcı tasarım bi yana bir lezzetliydi ki herkes hapur hupur pastayı yedi. Bize özel hazırladığı bu özel pastayı birde detaylarıyla görmenizi istiyorum,



Ve günün sonunda kalabalıktan daral gelip kaçanlar, en erken gelip aramızdan ayrılanlar harç kalanlar ile bir sesin '' hadiiii toplu fotoğraf çekileliiiim!'' demesiyle ortaya çıkan kare,


Başta söylediğim gibi önemseyip, bana inanarak fikrime, buluşma isteğime güvenen, Cumartesi gününü bana ayıran, İstanbulun yoğun trafiğine rağmen bi yerlerden çıkıp Astoria Avm Caffe Nero 'ya İstanbullu Blog Yazarları Buluşmasına gelen, blogger katılımcı herkese teşekkür ediyorum. Günün sounda gelen yazılardan ve tepkilerden gördüğüm kadarıyla herkes sonuçtan memnun ayrıldı :)

Bunun dışında tabii ki bize yuvasını açan Caffe Nero ve çalışanlarına, pastamızı yapan bikurabiye 'ye kurabiyemizi yapan Hayal Pasta evine, cupcakelerimizi yapan Japoncekirdegi 'ne, Apolena HomeEurofloraMissha Türkiye 'ye, Tarzimon.com 'a, Pelin Aksesuar 'a, Tanacan Kozmetik 'eEke Home , Vamelya.com 'a  İnstagram 'dan ekleyebileceğiniz Katiaaa Aksesuar 'a, Hunca Kozmetik 'eYves Rocher 'e, ve  İstanbul dışından gelen konuklarımı ağırlayan otelsondakika 'ya bizi değerli bilgi-fikirleriyle aydınlatan Gizem Yücel, Merve Güner, Bumerang ekibinden Hilal Meriç - Ahmet Erten 'e kocaman teşekkürler!




Bir sonraki buluşma ne zaman ve nerede olsun o zaman siz söyleyin ? ^_^


Bunlar da İlginizi Çekebilir

24 YORUM

  1. Benimmm canım CereNimom! O kadar emek vermişsiniz o kadar ozenmişsiniz ki ancak bu kadar guzel olablilirdi! Değme Lansmanlara taş cıkaracak cinstendi!
    Herşey bi yana, o yuksek enerjilerimizi yan yana getirip de dostluğumuzu paylaşabildik ya; en mukemmelı de buydu..
    Bi dahaki sefere yıne bı cumartesı ogleden sonrası ama biraz daha genıs bı yerde bulusalım, ne zaman mı? Ayda bi bile olabilir :))
    Kocamann sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. iyi ki geldim çok ta memnun kaldım herşey için teşekkürler:)
    bir dahaki seferden de haberim olsun kesin geleceğim:)

    YanıtlaSil
  3. Ah nasıl içimde kaldı bu etkinlik anlatamam. Yılın sadece 2 haftasonu çalışıyorum o da bu etkinliğe denk geldi :(
    Aciliyetle tekrarlanmasını talep ediyorum :))

    YanıtlaSil
  4. Keyifli etkinlik için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir gün olmuş gerçekten. keşke ben de orda olabilseydim..

    YanıtlaSil
  6. Ben gene fotoğraf çekmeye çalışırken maymun olmuşum arkadaş!! :D

    Yawrucum valla yüreğinize, ellerinize sağlık çok güzeldi!!! Ama bu yetmedi söyliyim. Biz bunu geleneksel istiyoruz. ;)

    YanıtlaSil
  7. Ben gene fotoğraf çekmeye çalışırken maymun olmuşum arkadaş!!!

    Yawrucum ellerinize ve yüreğinize sağlık şahane bir buluşmaydı. Ama bu bize yetmez. Gelenksel olsun, daha sık olsun! ;)

    YanıtlaSil
  8. o kadar emek verdin uğraştın ki tebrik ediyorum herkesin yapabileceği bir şey değil çünkü :) Keşke gelebilseydim çok istedim ama olmadı bir daha ki sefere gelmeyi umud ediyorum , hepiniz o kadar sıcak o kadar içten görünüyorsunuz ki özendim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  9. Ama cok tatli cikmiisizzzz ya hersey cok guzeldiiii :) kizlaaar martta kahvalti partisi yapiyoruuuzzz unutmayalimmm

    YanıtlaSil
  10. bebeğim nimom canooom :) çok güzel bi organizasyondu kendi blogumda da yazdım senin ve emeği geçen herkesin ellerine sağlık. ayrıca fotolara şöyle bi baktım habersiz çekilen fotolarda bazen şebek gibi çıkabiliyorum bunların hiçbirinde öyle çıkmamışım :D

    YanıtlaSil
  11. O zaman bir daha kini Bursada yapalım.. :) Sonuçda bizde burdan bakıp bakıp iç çektik.. :)

    YanıtlaSil
  12. Offf kesin ben de katilacaktim ama son gun isim cikti:(

    Umarim bidahakine artik...

    Ama gelseydim seninle pisti olacakmisiz:) Ayni sweati giyecektim ben de, eyvah ki ne eyvah :)

    Eline saglik nimocum:)

    YanıtlaSil
  13. O gün orada sizlerle olmaktan bende çok mutluyum. Çok şükür güzel bir gün oldu. Geç geldim çünkü başka bir yerde etkinlik vardı. Ancak yetiştirebildim. Fotoğraflarda çok hoş bir gün geçirdiğimizin bir yansıması. O gün için ve herşey için çok teşekkür ederim. Ayrıca bizde Nisan ayında yemek blog yazarlarının ağırlıklı olarak katılacağı blog yazarları toplantısını düzenleyeceğiz. Bir sıkıntı olursa sizden yardım almak isterim. Ayrıca geçen gün sizi derste iken aradım. Kusura bakmayın. Tekrar aramak istemedim rahatsız etmemek için. Görüşmek üzere. Sevgiler...

    www.yemeksohbetleri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. O ne tatlı yorumlar öyle :) Ortağım Müge ile birlikte özel tasarladık pastayı. Eşi benzeri hiçbir yerde yok, Super Blogger'lara özel oldu :) En gözde tasarımımız. Çok keyif aldık, organizasyona dahil olmak çok güzeldi. İlgin, samimiyetin ve tüm emeğin için yürekten teşekkürler. Sevgiyle kalın :)

    www.facebook.com/bikurabiye
    www.bikurabiye.blogspot.com

    Twitter ve instagram: @bikurabiye

    YanıtlaSil
  15. Nimocum, çok ama çok güzel bir gündü. İyi ki geldim diyorum ben de! Ellerine kollarına sağlık, emeği geçen herkese çooook teşekkürler. Seni ve diğer arkadaşlarımı görüp, tanışma fırsatı bulabildiğim için çok mutluyum. Umarım yeniden buluşma görüşme şansımız olur.
    Sevgiler,
    Tannesi

    YanıtlaSil
  16. Ah ya her şey çok güzeldi ki ^^ biri bitmeden ötekinin planını yapsak diyo insan :) çoooook teşekkürler Nimo'm sana ve emeği geçen herkeseee :)

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. İnsan gibi insan olduğun için ve her konuda bu kadar özverili olduğun için ve bizlere örnek olduğun için çok teşekkürler (: kucak dolusu sevgiler ve öpücükler (:

    YanıtlaSil
  19. İzmirde de bir etkinlik istiyoruzz Nimommm çok güzel görünüyor herşeyy :)

    YanıtlaSil
  20. ne güzel bir bulusma böyle keske ankaradada olsa bu arada cok tatlisin artik takipteyim :) blogumada beklerim gelirsen sevinirim sevgiler :)

    http://prensesin-masali.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  21. Hayat İstanbul'da diyorum inanmıyorlar bana.:) Çok keyifli olmuş, özenerek baktım fotoğraflara.:)

    YanıtlaSil
  22. Tebrikler.Harika bir buluşma olmuş.Bi dahakine bende katılmak isterim.esraninelleri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  23. canım. ancak yazabiliyorum. daha kendi yazımı bile taslak olarak hazırladım yazısı kaldı:(( çok çok güzel bir gündü. emeğin ve herkese sevecen yaklaşımın için çok çok teşekkürler. ilk girişte o kadar sıcak karşıladın ki çok mutlu oldum iyi ki geldim dedim. herşey için teşekkürler. bir daha ki buluşmaya da gelmek isterim.:))

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)