TASARIM SEVERLER İÇİN TARZİMON.COM ***

2/28/2013 01:00:00 ÖS


Tasarım olan her şey çok özel, çok daha dikkatli kullanmaya sebep bi kere.. Tasarımcı geçmişim, bu anlamda aldığım eğitimler, gördüğüm ustalar ve dostlardan dolayı bide bu işin mutfağının ne zorluklarla oluştuğunu iyi bilirim. tarzimon.com 'da bu yolda yürümeye karar vermiş, Türkiye' nin ön plana çıkan tasarımcıları ve ürünlerini bir araya getirmiş bir site. İstanbullu blog yazarları buluşmasına gelen herkesin poşetinden siteden indirim kuponu attık. Attık ki herkes tasarımın tadına baksın, keyfini sürsün diye.

Benim tarzimon.com seçimim ise ne zamandır edinmek istediğim laofer ayakkabı ve bir broştan yana oldu. Ürünler kadar insanın kapısı çalınıp bu ürünlere kavuşması ise ayrı eğlence,







tarzimon.com 'un diğer sitelere göre farklı eğlenceli yönü de var. Sitede beğendiğin ürünleri önerip, eğer önerdiğin ürünleri sattırabilirsen sende kazanıyorsun!
Ginger' s Wardrobe ayakkabılar siteye özel indirimle satışta. Misal ben bu ayakkabıyı önerdim eğer benim önerimle satılırsa mesela 7.23 puan kazanacağım! Bu tüm ürünler için geçerli ve farklı puanları var...

 Laofer ayakkabıya ulaşmak için  BURAYA , Vreskala tasarımı broşa ulaşmak içinse BURAYA tıklamanız yeterli.


tarzimon.com dan şahane 2 tasarım aksesuar üzerinize konsun isterseniz hemen BURADAN çekilişe ışınlanıp minik bir oyun sonrası bu iki hediyeden birini kapma şansını elde edebilirsin!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)