ÜRÜN KEŞFİ *** AVENE TERMAL SU SPREYİ ***

2/11/2013 12:30:00 ÖS

Termal su!
Bunu duyunca aklınıza neler geliyor?

Bilgi sahibi olanlar içinden '' ohooo say sa biter mi?'' diye geçirmiştir eminim. Avene markasının şu meşhur Termal Su Spreyi hassas, düşük toleranslı ve tahrişli ciltler için üretilmiş bir ürün. Cildimdeki kızarıkları dengelemek umuduyla edindim bu ürünü.
Peki Avene Termal Su Spreyi için neler demiş,


Doğrudan kaynağından alınan Avène Termal Suyu, yatıştırıcı, tahriş giderici ve anti enflamatuar özelliklerini koruyarak el değmeden ambalajlanır.



Yararları



Bir ferahlık hissinin sizi sardığını ve rahatlattığını hissedersiniz.

Avène Termal Suyu'nun tüm şefkati ve saflığı size uzun süreli koruma sağlar...
Cerrahi bir müdahale sonrasında
Yüzde kızarıklık durumunda
Cilt tahrişi durumunda
Güneş çarpması sonrasında
Bebeklerde oluşan kızarıklıklarda
Makyaj temizliği sonrasında
Traş sonrasında
Sportif bir aktivite sonrasında
Epilasyon sonrasında
Seyahat sırasında rahatlamak için



2 haftadır düzenli olarak temizlediğim cildime, makyaj yaptıktan sonra, lazer sonrası bir çok kere denedim. Kızarıklığı kısa sürede söndürdü. Birde makyaj temizleme jeliniz ne kadar hassas ciltler için olsa bile yaşadığınız yerde sular kireçli ve özellikle hava soğuksa cilt geriliyor, uzun vadede kuruyor. Avene Termal Su Spreyi bu durumu da sıfıra indiriyor. Yazın ise inanılmaz ferahlık sağlıyor. Yaz kış çantada taşınması gereken bir ürün. 

Avene Spreye ne çok gerekli ne çok gereksiz gözüyle bakıyorum. Ben çok sevdim şuan 300 ml olanı aldım ama bir sonraki sefere daha küçük boylarından alıp çantamda gezdirmek istiyorum.  Bu tarz termal ürünlere merakınız varsa BURADAN satın alabilirsiniz.  Eczane fiyatı 30 TL iken kamelya.com 'da 26 TL gibi bir bir fiyatı var!


İçinizde daha önce kullananlar varsa mutlaka yorum bekliyorum, sizler Termal Su Spreyleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. Yazın özellikle çok işe yaradığını duymuştum bende ama epilasyon vb. işlemler sonrasında alıp sıkmaya cesaret edememiştim...bir problem çıkmadığına göre bende bir tane edineyim ..teşekkürler bilgilendirme için =)

    YanıtlaSil
  2. çok görmüş ve duymuştum hatta alıp denemek istedim bir çok kez. cilde ferahlık verdiği ve özellikle yazın çok iyi geldiğini duymuştum.

    YanıtlaSil
  3. Bende severek kullanıyorum,tavsiyem yazın buz dolabında muhafaza edip soğuk soğuk sıkmak.İnanılmaz ferahlatıyor ;)

    YanıtlaSil
  4. arkadaşım kullanıyodu bundan, yazın yüzüme sıkmıştı çok hoşuma gitmişti:))) fiyatı da iyiymiş dediğin yerde bakayım ben de:)))

    YanıtlaSil
  5. yaz aylarında serin serin çok iyi oluyıor bu ürün :)

    YanıtlaSil
  6. Termal Su candır. hem içmeli hem sıkmalı sağlıklı cilt için şart. ben yıllardır kullanıyorum. her gün fıst fıst hiç elimden düşürmem.

    YanıtlaSil
  7. Cilt doktoruma son gidisimde (ki bu gecen haftaya tekabul ediyor:)) bunu onermisti ozellikle alnim terledigi zaman teri uzaklastirmak icin. Malum ter gozenekleri tikayip sivilceye neden oluyor. Eh doktorum onermis, bi de senden bu yorumu okuyunca artik almak farz oldu!:)

    YanıtlaSil
  8. ben de bayılıyorum hele peeling ya da maske sonrasında =)

    YanıtlaSil
  9. Çok faydalı olduğunu duymuştum canım Avene ürünlerini hiç kullanmadım ama kullananlardan biliyorum .Ben 9 yıldır La Roche-Posay 'ın ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum cildi hassas olanlar denemeli... ama yazın çok faydalıbir bilgilendirme olmuş denicem muhakkak canım:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)