ÜRÜN KEŞFİ *** THE BALM NUDE TUDE MAKYAJ PALETİ ***

2/25/2013 10:30:00 ÖÖ

Günaydınlar mulu bir hafta, sendromsuz bir Pazartesi olsun inşallah!

Haftaya bu dönemlerde sayesinde elimin başka farlara gitmediği, The Balm '' Nude Tude '' paleti yazarak başlamak istedim. Soft ve net makyajdan hoşlanan herkesin favorisi olan yada olacak nefis bir palet bu!




12 renkten oluşuyor birde ince ve orta kalınlıkla, keskin uçlu çift taraflı bir fırçası var. 6 'sı daha soft renkli 6 'sı diğerlerine göre daha koyu.



Renklerin içinde ışıltılı, sedefli ve mat olanlar var. Açık tonlu, ten rengi olanlar far altına uygulama yapmadan öncesinde, tek başına kullanıma uygun. Koyu olanlarla ise müthiş gölgeleme yapılıyor. Beyaz, dore, pudra, ten, kahve, borda ve siyah tonlarından oluşuyor. 

Paletin swatch şu şekilde,


Stubborn, Sexy ve Silly ile yapılan minik bir günlük makyaj örneği görmek isterseniz,


Renkler şahane yalnız tüm The Balm farlarında yaşadığım kalıcılık sorunu var. Uzun süre kalmıyor gözde. Bu nedenle bir far bazı, yada makyaj sabitleyici ile kullanmanızı öneririm. Bide böyle açık tonlar seçecekseniz. 4- 5 saat içinde uçup gidecektir.

The Balm Nude Tude ve tüm The Balm ürünlerine ulaşmak için Gratis mağazalarına gitmeniz gerekiyor. Umarım yaşadığınız şehirde Gratis vardır çünkü bu marka Gratis 'ler dışında satılmıyor. Normal fiyatı paletin 60 TL fakat ben %50 indirim zamanında 30 TL gibi güzel bir fiyata almıştım. Zaman zaman bu tarz indirimler oluyor, önümüz 8 Mart kadınlar günü ve indirim olur diye düşünüyorum.

İçinizde bu paletin fanları var mı? Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum, siz ne düşünüyorsunuz? 

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

18 YORUM

  1. bu palet balm'ın en en sevdiğim ürünü .Bayılıyorum.Renkelri tam benlik.Günlük kullanım için en ideal palet:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle canım aslında günlük olduğu kadar gece içinde çok uygun bir palet bu. Her eve lazım diyelim o zaman :)

      Sil
  2. 8Martı bekliyorum :) hemen alacağım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben indirim olacağını tahmin ediyorum ama %50 falan olursa kapıda yatmak lazım hatunlar yiyo bişiii kalmıyo öğle saatlerne kadar :))

      Sil
    2. Allahtan avm evime yakin 10 bucukda ordayim ben bu indirimde de sona kalan dona kalan ben olmayayim :))

      Sil
  3. Ben de indirim zamanı %50 indirimli aldım.Bu paleti aldığım günden beri başka fara ihtiyaç duymuyorum.Günlük makyajımı hep açık tonlarda yapıyorum,simli ve açık renk farda ciddi azalma var:)
    Sen de güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah dimi ya bu paletlerin en kötü yanı, içlerinde bir kaçına karşı daha fazla sevgi beslemek. Koyular sabit kalır diğer açıklar günlük kullanım için olduğundan hemen biter :)

      Sil
  4. çok güzel duruyor tonlar...

    http://piggypinkfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. en sevdiğim paletlerden biri,her tonu birbirinden güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle liste başı olacak plaetlerden. Bu arada Biodermada aynı masada oturup birbirimizi tanımamaız ne garip olmuş :)

      Sil
  6. bu paletin resmen hastasıyım :) bende indirimde yakalamıştım süper oldu açık tenli olduğum için tam bana göre iki günde bir kolaçan edilmesi gereken bir mağaza kesinlikle yakalayıp alın derim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle açık tenli hatunlarıma çok yakışır. Hiç makyaj malzemeniz olmasın ama mutlaka bir Nude Tude paletiniz olsun diyorum bende ;)

      Sil
  7. Son zamanlarda elimden düşmüyor diyebileceğim tek far paleti :)

    YanıtlaSil
  8. Ben de geçen indirimde bu paleti alacaktım son anda vaz geçip başka bir palet aldım bu indirim zamanı gözüm hala nude tude ' da :)

    YanıtlaSil
  9. Bu paleti gerçekten seviyorum.Farları birazcık tozutsada renkler naked paletin neredeyse aynısı ve her zaman kullanılacak renkler var.:)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)