ÜRÜN KEŞFİ *** DARPHIN MELAPERFECT FONDÖTEN ***

2/08/2013 10:30:00 ÖÖ


Kış gelince BB Kremler bana yetersiz geliyor çünkü cildim için ihtiyacım olan nemi veremiyorlar! Ben Missha 'nın mat olan versiyonunu kullanıyorum çünkü. Geçtiğimiz günlerde Darphin ürünlerinin Türkiye lansmanı yapıldı ve oradan elime geçen şu meşhuuur Melaperfect Fondöteni artık yorumlama zamanı diyorum.

Kimler koyu leke, sivilce ve renk eşitsizliğinden şikayetçi? 

Sizin için harika bir haberim var. Bu ürün hem tüm bunları kamufle ederken hemde tedavi ediyor. Cilde nefes aldıran ve hatta nemlendiren ve SPF 15 koruma sağlayan içerikleri ile cildi dış etkenlere ve güneşe karşı da koruyor.





Akışkan yapısı var. Güneş koruma içerdiğinden cildinizi güzel arındırmazsanız uzun vadede sivilce yapacaktır, buna mutlaka dikkat etmelisiniz. Akışkan, sıvı yapısı olduğundan cilde az miktar bile güzel dağılıyor. İçeriği oldukça doğal. 
Peki nedir içindeki bu doğal içerik ne işe yarar derseniz Darphin şu şekilde açıklıyor,

  • Murumuru Yağı cildi besler ve nemlendirir.
  •  Zerdeçal ve Kantaron Özü gibi çok güçlü anti-oksidanların kombinasyonu etkili biçimde melanosomlardaki melanin birikimini önler.

Geleliiiim ciltte nasıl duruyor peki, kalıcılığı nasıl, görünümü nasıl...




Kapatıcılığı iyi seviyede, ortanın biraz daha üstünde. Cildimde dönemsel çıkan sivilcelere denk geldi ki sanırım ürünü daha iyi algılayabilirsiniz bu şekilde. 8 saat kadar kalıcılığı devam ediyor. Melaperfect Fondöten; Ivory, Beige ve Honey olarak 3 farklı renk seçeneği sunuyor. Açık tenli olan casper ben Ivory rengini kullanmaya başladım buna rağmen sarı ve bir tık koyu kaldı.

Fiyatı 99 TL!

Darphin Estée Lauder Companies’in profesyonel SPA markası olarak Nisan 2008 itibariyle Estée Lauder Companies Türkiye bünyesine katıldı. Organik Aromatic Care serisi, güçlü anti-aging ürünleri ile öne çıkan marka, her ürününde yaşattığı nazik kokuları, muhteşem yapıları ve cilt ile uyumlu bitkisel aromaterapik içerikleri ile yarım yüzyıldır Fransız kadınlarının güzellik sırrı. Terzi dikişi cilt bakım reçeteleri ile tüm cilt ihtiyaçlarına profesyonel ve keyifli çözümler sunuyor.

Seçkin eczane ve sayılı SPA’larda bulabilirsiniz..

İçinizde Darphin ürünlerini yada Melaperfect Fondöteni deneyen var mı?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. Sevgili Nimo öncelikle cildinde çok hoş duruyor.. Güle güle kullan :) Ben kullanmadım ama en kısa zamanda kullanmalıyım.. Üstelik fiyatı da uygun ki genelde Darphin'de fiyatlar daha tuzludur..

    sellinismode.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. çok doğal duruyor..

    http://dygdygdyg.blogspot.com/

    henüz acemiyim ama takip edersen sevinrim :)

    YanıtlaSil
  3. ben en çok gözlerindeki yeşilin tonuna bayıldım. Hangi kalemdir o,numarası adı falan nedir nedir:)

    YanıtlaSil
  4. Cok doğal duruyor.. Bu kadar yakin cekilen fotograflarda belli belirsiz ise çıplak gözle "fondotenim yok, cildimin doğal güzelliği" deme lüksüne sahipsin demektir:)

    YanıtlaSil
  5. Bende bu ürünün numunesini deniştim gerçekten çok başarılı olduğunu düşünüyorum ama pahalı olduğunu da düşünüyorum

    YanıtlaSil
  6. Ben kullanıyorum ve çok memnunum :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)