2013 İlkbahar/Yaz Modası ***

3/08/2013 01:00:00 ÖS

Her yeni sezon hayatımıza yeni renkler ve yeni modeller giriyor. 2013 İlkbahar/ Yaz modasının en trend kıyafet modelleri ve renkleri sosyal medyada, magazinlerde ve podyumlarda boy göstermeye başladı bile. Bu sezon modaya çizgiler yön verecek. Çizgili kıyafet modelleri “en çok tercih edilen kıyafetler” arasında. Farklı boyutlarda tasarlanan çizgili modellerde “zebra modası” en çok tercih edilen modellerden.





 Çizgili kıyafetler doğru kullanıldığı takdirde vücut kusurlarınızı çok iyi bir şekilde kamufle etmenize de yardım ediyor. Çizgili modellerin nasıl kullanılması konusuna değinecek olursak; enine çizgiler daha uzun görünmenizi sağlamanın yanı sıra kilolarınızı da kamufle ediyor. Çizgilerin boyutu da kilo kamufleleri için oldukça büyük bir rol oynuyor. İnce çizgili modeller kilolu hanımlar tarafından tercih edilmesi gereken bir model. Markafoni Indirim kodu alacağınız düz ve sade renk kombinlerinden oluşan kıyafetler sayesinde de “Çizgili Modeller” ile bürüneceğiniz şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Baharın cıvıl cıvıl atmosferi içersinde ki şıklığınızı herkes tarafından farkedilir kılmak ve şıklığınıza farklı bir hava kazandırmanız için sezonun en çok tercih edilen kokularına da değinmek istiyorum. Bu sezon ferahlığın ve hafifliğin ön planda tutulduğu parfümler tercih ediliyor. Baharı ve ferahlığı yansıtan kokularda ise özellikle gül, lavanta , narenciye ve meyve aromaları hakim.  Evoria Indirim kodu ile de sezonun en trend kokuları ve avantajlı fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bu konuk makale indirimhediyeceki.com’a aittir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. bi mantık hatası var sanki, enine çizgililer değil boyuna dik inen çizgililer zayıf ve uzun gösterir (:

    YanıtlaSil
  2. 2008 yılında York Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre,vücudu boydan boya geçen çizgiler insanları biçimli gösteriyor.

    Deney boyunca insanlardan enine ve boyuna çizgili elbiseler giymiş 200 çift kadın fotoğrafını karşılaştırmaları istenmiş ve bunlardan hangilerinin daha şişman göründüğü sorulmuş. Sonuçlar gayet net bir şekilde aynı bedendeki iki kadından enine çizgili elbise giyenin daha zayıf göründüğünü göstermiş.

    YanıtlaSil
  3. Yaşasın çizgili kıyafetler!!♥

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)