BUTİK KURABİYE SÜRPRİZ TATLAR ***

3/12/2013 03:00:00 ÖS

Sürprizler hep çok güzel değil mi?

Sürpriz Tatlar ı keyifle takip ediyordum, butik lezzetleri araştırdığım dönemde bulmuştum kendisi. Mini bir sohbet şansımız oldu sevgili Duygu ile ve bana bir sürpriz hazırladığını söyleyince merakla kapımın çalmasını bekledim. İnanın, böyle benlik şeyler beklemiyordum!

Gelen kurabiyelere bakar mısınız?







Renkleri, kurabiyesi, aromaları, lezzeti, konsepti şahane! Butik kurabiye seçimi zordur, ciddi anlamda herkes yapamaz bu işi. Üzerindeki şeker hamurunun kalınlığı, içinde kullanılan aromalar, kurabiyenin sertliği her şeyi bir bütün olmak zorunda. Biri olmadığında gerçekten yenmiyor. Sürpriz Tatlar bu işi biliyor! Görüntüleri kadar tadları da nefisti, öyle ki o gün eşimle hepsini yedik :)

Ben bu tarz kurabiyelerin kişiselleştirilebildiğinden çok özel bir hediye olduğunu düşünmekteyim. Standart hediyeler dışında eşinize, dostunuza, ailenize hediye vermek için bazen böyle kurabiyeleri de seçebilirsiniz. Ama kimin kapısını çalacağım, hepsi güzel olmuyor derseniz gönül rahatlığı ile Sürpriz Tatlar ı öneriyorum. Hem çok yaratıcı hemde çok lezzetli kurabiyeleri. 

Sipariş vermek veya diğer yaptıklarına bakmak isterseniz BURADAN Facebook sayfasına ulaşabilirsiniz. Facebook kullanmayanlar için ise supriztatlar@hotmail.com ve 05302065812 diğer iletişim alternatifleri.

Ne güzel hediye dimi insana. Paketinde açınca ilk surat ifadem gözümün önünde, gerçekten hepsi tam benlik olmuş :)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Denenmesi gereken bir uygulama ,teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyorlar! Seni mimledim, bloguma beklerim! :)

    http://www.makyajmanya.com/2013/03/mimlendim.html

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)