GÜNÜN MAKYAJI VE PARFÜMÜ YVES SAINT LAURENT ***

3/11/2013 03:00:00 ÖS


Geçtiğimiz hafta YSL 'den mini bir paket aldım. Makyaj malzemelerim makyaj masamın üzerinde ama çanta için mini boylar lazım. Tamda zamanında bir aydınlatıcı, kalem ve mascaram oldu. Haa bir de The Beauty Week Sephora 'da ilk olarak deneyip, kokusuna bayıldığım Yves Saint Laurent - Manifesto - parfümün mini boyu!


Sosyal medya hesaplarımda paylaşınca yorum isteyen takipçilerim olmuştu, bu nedenle hemen hızlı hızlı deneme şansı buldum. Denemişken fotoğraflayıp bu istekte bulunanları da kırmamış olayım dedim.

İlk olarak beni benden alan müthiş aydınlatıcı,



Dore ışıltıları olan aydınlatıcılarım vardı ilk kez pembe tonlu kullandım. Gerçekten eğer yok gibi aydınlatıcıları severim diyorsanız YSL Dare To Glow - 03 Naughty Pink seversiniz. En alttaki tüm uygulamada göz kapaklarımda nasıl durduğunu görebilirsiniz.

Sıra göz kaleminde,


Şık altın kapağı yumuşak yapısı nefis. Çok kolay sürülüyor ama bu yumuşak kıvam kimi zaman ince çizgileri zorlaştırabiliyor. Ben bu kadar yumuşak kalemleri çok sevemiyorum, daha orta kıvamlılar tercihim. Ama rengi şahane, kömür karası! YSL - Dessin Du Regard göz kalemi aynı zamanda Waterproof!

Ve efsane mascara,


Fırçasına, ağırlaşmayan yapısına hayran olduğum Shocking mascara ilk alınacaklar listesinde. Bu ay içinde size büyük boyundan bahsederim zaten. Çanta boyunun olması da fena olmadı, gerçekten son dönem favorim o!

2013 'ün en sevilen parfümlerinden olmaya aday gösterilen YSL Manifesto ,


Parfüm, Loc Dong ve Anne Flipo tarafından geliştirilmiş. Parfümün başlangıcı taze yeşil bergamut ile açılıyor, beyaz çiçeklerin ince masumiyeti ve tatlılığı ile birleşip tonka bean, vanilya ve sandal ağacının oryantal, feminen, derin ve baharatlı kokusu ile karışıyor. Baz notalarında vanilya ve derin tatlı bir tahta kokusu, orta notaları ful yani sambak yasemini ve inci çiçeği, üst notaları bergamut ve yeşil tonlar oluşturuyor. Eğer feminen, oryantal kokuları seviyorsanız deneyin derim.

Aydınlatıcımı, kalemimi, rimelimi ve parfümü sürdüm. İşte YSL makyajım budur.



Hep gülümsemeniz dileğiyle....!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. ysl nin kalemini ve maskarasını duymuştum
    ben yumuşak kıvamlıları çok seviyorum :)

    teşekkürler tatlım paylaşım için...

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)